Malay Slut II

| Saturday, September 01, 2012 | |
Terbaik siak penampilan fesyen tahun ni. Kan bagus kalau Syawal tu ada 12 bulan. Bila ada open house tiap-tiap minggu, dapat la aku cuci mata sampai meletup kornea.

Aku tabik spring kat kebanyakan perempuan Malaysia ni yang pandai buat magik. Dari jauh lagi mereka dah memberitahu saiz tetek mereka tanpa perlu membuka baju atau melakukan aksi topless di tengah keramaian.

Yang celah bukit main ciku cak dengan mata lelaki otak kuning pun ramai. Sekejap nampak, sekejap tak nampak!

Semoga Tuhan rahmati dan berkati mereka yang bijak memanipulasikan tubuh mereka untuk menjadi modal kegeraman si otak kuning sekalian. Teruskan, sebab kiamat jauh lagi!

Chow...!


-entri ini juga tidak mengecualikan para hijabis

-minggu lepas makan asam pedas kat Port Dickson, tapi tak kaw langsung!
-Malay Slut I
-ke mana hilangnya para ekstremis gender (lelaki/perempuan) semua?

9 comments:

bact. Says:
September 2, 2012 at 3:48 AM

power power.

Lady Windsor Says:
September 2, 2012 at 7:52 AM

a ahh power..meh kita bakor!

smbotak Says:
September 2, 2012 at 9:18 AM

bact : nasi lemak ke yang power?

LW : nasi lemak bakor takde, kukus ada la.

sepa Says:
September 2, 2012 at 12:54 PM

ko tak buh gambar.?! nak jugak aku tengok.!

eh kat sini, aku tak dak pun open house nak kena attend.! sebabnya aku kerja ngan tokeh kayubalak, dan kesemua exec n staff adalah yang bukan beraya, kecuali dak tki. eh. ada dua, dari sabah tapi...!

terlepas lagi...!!!.

Telor Power Says:
September 3, 2012 at 3:47 AM

patutnya ko snap barang satu dua gambar mereka. boleh juga aku lihatnya

ha ha ha

smbotak Says:
September 3, 2012 at 12:58 PM

sepa : brader, awek mix kadazan-chinese ke?

TP : karang meletup kamera kena panah petir...

sepa Says:
September 3, 2012 at 11:58 PM

aku melayu sarawak, bang.! kadazan ada kat sabah jer. :)

reen afny Says:
October 13, 2012 at 3:41 PM

haha sm otak kuning...

reen afny Says:
October 13, 2012 at 3:41 PM

haha sm otak kuning...