Syaitan Memakai Prada

| Wednesday, August 08, 2012 | |
Eeeiii... You ni teruk la!

Kenapa pulak, apa lagi yang tak kena ni?

Teruk! Kenapa you berhenti kat sini? Tak nampak ke?

Eh, ok je tempat ni. Memang tempat parking. Tak ada salahnya pun.

Tengok la ni, banyak pasir la! Habis kotor kasut I ni tau. Tak nak la tempat ni. You reverse la kereta ni. Pergi tempat lain.

Ala kotor sikit je. Balik nanti boleh bersihkan.

Eh, you ingat kasut I ni macam alas meja kat kedai makan tempat kegemaran you tu ke? Boleh main cuci macam tu je. Ini Prada tau! Bukan selipar Fipper macam you tu. Selekeh..

Hmm, tu la... Dari dulu lagi saya dah pesan. Kasut awak ni mahal sangat. Tak elok pakai kat kaki. Baik awak letak kat atas kepala je. Sesuai dengan kemuliaan harga tu. Baru la tak kotor kena pasir ke, tanah ke, lumpur ke... Ada reti?

12 comments:

Lady Windsor Says:
August 8, 2012 at 7:56 AM

1st!

Ko suruh dia buat pengat je kasut tu...makan buat buka puasa...selipar gajah hitam aku ada kat opis bawah meja, sayang ooo..hahaha!

SM Says:
August 8, 2012 at 7:58 AM

pengat? makanan eksotik tu, pengat prada. ada orang kata logo tu bentuk badak la, bukan gajah.

Lady Windsor Says:
August 8, 2012 at 8:17 AM

badak ke? ntah aku nampak macam gajah...

SM Says:
August 8, 2012 at 8:23 AM

hahahaa... memang gajah pun. tapi brand copycat punya ada macam2 bentuk. badak, zirafah, macam kucing pun ada!

faraherda. razalan Says:
August 8, 2012 at 8:28 AM

cool! mmg ptt pun kasut mhl ltk atas kepala. g junjung. hahahahah!

SM Says:
August 8, 2012 at 8:32 AM

MF : pada aku, patut untuk orang yang angkuh macam ni je. takde masalah pun nak beli kasut mahal. tapi takkan tak boleh kena kotor langsung kot!

Nizam.Ariff Says:
August 8, 2012 at 10:20 AM

ko baling kasut kat dia boleh tak?
buat macam orang Timur Tengah...

Rai Says:
August 8, 2012 at 11:30 AM

eh pengat makanan eksotik ke? haha..

ni macam kes orang pakai spender mahal la ni..pakai spender mahal pun pakai kat dalam buat apa..bukan orang nampak..baik pakai kat luar. betul dak?

SM Says:
August 8, 2012 at 2:43 PM

Nizam : baling selipar fipper tu kat tengkuk dia, biar tersungkur makan pasir.

Rai : eh, yang eksotik tu pengat prada la. haah. sebab tu aku rasa superhero yang pakai spender kat luar, harga dia beribu2 dollar. hahahaa!

sepa Says:
August 8, 2012 at 11:31 PM

bungkus kasut ngan plestik baru tak masuk pasir. kan.!

Ujie Says:
August 9, 2012 at 11:56 AM

Org kalau beli kasut mahal sbb nk kualitinya, bkn jd tambah leceh idup dek kasut mahal.

SM Says:
August 9, 2012 at 6:36 PM

sepa : bijak jugak tu. masa beli tak payah keluar kotak, terus sarung je...

Ujie : tu la pasal, lagi menyusahkan ada...