Alif Tendang Wau

| Thursday, August 09, 2012 | |
Aku harap raya tahun ni RTM akan siarkan semula rancangan sarkis macam dulu-dulu berbanding filem-filem genius Razak Mohaiden. Sekian...

10 comments:

Lady Windsor Says:
August 9, 2012 at 10:03 PM

1st eh?
A ahh kan...dulu kalau musim raya jer, mesti ada slot sarkas..maka aku pun terlentanglah depan tv semata-mata nak tengok sarkas...sampaikan mak aku ajak p ziarah saudara mara pun aku aku x mo ikut...sekarang ni..ntah hapa-hapa punya citer...

sepa Says:
August 10, 2012 at 12:12 AM

aku pernah tengok sarkis Royal London live sekali ngan tarian Uzbekistan...!
ko pernah...(sajer mengada bagitau. :p)

.

Lady Windsor Says:
August 10, 2012 at 7:02 AM

Aku pernah tengok sarkas live, tahun 91, depa buat show kat Bangsar kat atas bukit belakang stesen LRT. Sekarang tempat/tapak sarkas tu dah jadi maybank dataran.

SM Says:
August 10, 2012 at 9:08 AM

pergh, korang ni tak agak-agak pernah tengok live! aku setakat pernah tengok orang main kuda kepang secara live je sampai naik syeh panjat pokok kelapa... hahaha!

Lady Windsor Says:
August 10, 2012 at 9:20 AM

aku terpaksa tengok sebab kena buat assignmnet. lect aku paksa tengok sebab dia bagi tajuk keunikan london circus..unik apanya semua aksi lucah je...tapi aku tengok juga sebab tiketnya agak murah..

SM Says:
August 10, 2012 at 10:10 AM

LW : kalau aku, lagi suka weh... hahaha!

Lady Windsor Says:
August 10, 2012 at 10:10 AM

Hahahaha...haku dah agak...bluerkkk!

SM Says:
August 10, 2012 at 10:23 AM

aku cuma suka tengok badut tu je la... comel apa.

Rai Says:
August 10, 2012 at 10:51 AM

ko orang johor ke? orang johor je yg main kuda kepang sampai naik sheh.. aritu majlis kawen member aku diorang main kuda kepang sampai naik sheh..mabuk betul!

SM Says:
August 11, 2012 at 7:06 AM

Rai : haah, aku asal dari johor. kuda kepang zaman dulu boleh bikin aku naik seram. sekarang tak lagi...