114A

| Tuesday, August 14, 2012 | |
Fuck the government!
So high...

6 comments:

Lady Windsor Says:
August 14, 2012 at 8:19 AM

Neh ko marah pasai pa wehhh?

smbotak Says:
August 14, 2012 at 8:24 AM

bukan marah, ekspresi emosi...

Nizam.Ariff Says:
August 14, 2012 at 9:53 AM

so, tak leh update blog la 14 Aug ni?

sepa Says:
August 14, 2012 at 4:07 PM

FTG...!!!

smbotak Says:
August 15, 2012 at 2:11 PM

Nizam : boleh, tapi kena cerita pasal cara2 nak tangkap ikan pelaga, bakar lemang sekata atau nak sulam manik2 kat tudung je. kalau kritik lebih2, ke dalam la...

sepa : haha, band ni pun boleh tahan jugak. buatan malaysia tu.

Rai Says:
August 15, 2012 at 2:15 PM

dah terberak baru nak gali lubang.. da boikot sampai camtu baru nak review balik..bangangg..

nanti bila da banyak org komplen pasal kwsp tu pun baru kepoh nak review. review..belum tentu tukar lagi..