ASS-tro

| Tuesday, July 24, 2012 | |
RM0.00 Dari ASSTRO - Akaun anda telah tertunggak. Bayaran awal digalakkan untuk menikmati siaran program. T/Kasih jika bayaran telah dibuat.
From : 66300
Date : 24/07/2012
Time : 12:15 pm
Type : Text message


...gua dah bayar la cilake!

11 comments:

NenetPenne (NP) Says:
July 24, 2012 at 1:26 PM

memang mcm tu...
tu maknanya apa yang telah kau bayar belum masuk system lagi...
cubalah bawak bersabar...

SM Says:
July 24, 2012 at 1:27 PM

terima kasih atas nasihat. tapi dah dekat seminggu, bayar online pulak tu. bukan pejabat pos.

Nizam.Ariff Says:
July 24, 2012 at 1:50 PM

yang hantar bil orang lain,
yang terima bayaran orang lain.
dua-dua tak bercakap sebab ada satu hari tu dia orang bergaduh... ko jadi mangsanya...

Rai Says:
July 24, 2012 at 1:59 PM

dia key in manual la tu..lembab..seb baik aku tak guna astro..kalau tak sakit jugak jiwa raga..

blu4sky Says:
July 24, 2012 at 2:07 PM

salam SM,

aku terminate terus astro kat rumah..padan muka...hahhaha

bukankosong Says:
July 24, 2012 at 2:25 PM

duit nk cepat

menda lmbat update

system tu, robot rite

sabar jela bulan puasa nih

SM Says:
July 24, 2012 at 4:48 PM

Nizam : mak ai, ini sistem pejabat kerajaan 30 tahun dulu!

Rai : aku bayar guna cimbclick. asstro yang dokumentari je ok, lain2, hm...

blu4sky : salam ramadhan. kalau terminate boring pulak bila ada masa lapang.

bukankosong : tu la wei. sistem masih lagi lemah. kita buat dia, bukan dia buat kita. patut takde masalah punya.

sepa Says:
July 24, 2012 at 10:11 PM

ko tak balas balik cakap dah bayar.! takpun ko kata len kali toksah antar sms kat aku.!

*ala diaorg nih, terangterang lambat bayar diaorg dah potong line, pun nak sms segala. skrg diaorg main surat lawfirm... :p

SM Says:
July 25, 2012 at 10:31 AM

sepa : nak balas, sekali kredit tak cukup da...

NenetPenne (NP) Says:
July 25, 2012 at 11:25 AM

next time bayar kat pejabat pos...

SM Says:
July 25, 2012 at 12:23 PM

NP : nak pergi post office yang masalah tu, jauh. baik aku balik rumah je.