The Unsung Hero

| Thursday, June 07, 2012 | |
Mula-mula dulu aku langsung tak percaya bila ada orang bagitau muka aku sebiji macam Jaap Stam. Tapi sejak beberapa jam yang lalu baru la aku percaya. Lebih-lebih lagi bila batang tubuh aku dilengkapi dengan senjata pembunuh. Persis hulubalang Melayu!
Kemudiannya, sebaik aku terdengar bunyi petir di tengah petang yang panas terik, aku cepat-cepat tersedar dan kembali menjadi diri yang sebenar. Encik Penyapu...
Sekian entri merepek...

10 comments:

Rai Says:
June 7, 2012 at 12:57 PM

ceh!! hehe

Fahmi Ismail Says:
June 7, 2012 at 1:25 PM

Kahkahkahkah...manipulasi tahap 'advance' dah ni.Segak juga Jaap ni berbaju Melayu Johor

SM Says:
June 7, 2012 at 2:27 PM

Rai : hahaa..

Fahmi : tapi tolong jangan imagine si Jaap ni menyapu sampah kat rumah kenduri kahwin. jatuh standard dia.

pok amai-amai Says:
June 7, 2012 at 4:00 PM

Err....

Lady Windsor Says:
June 7, 2012 at 5:03 PM

bhahaha...aku tak kenal jaap...ampun!

SM Says:
June 7, 2012 at 5:42 PM

MF : err...

LW : Jaap Stam, bekas pertahanan kental manchester united era 90-an. masa tu aku adalah peminat MU.

reen afny Says:
June 7, 2012 at 10:59 PM

aku pun tak kenal sape tuuuu... haha

wahhh pakai baju melayu la. auwww auuwww

SM Says:
June 8, 2012 at 2:44 PM

ra : dia tu lelaki botak yang power.

reen afny Says:
June 10, 2012 at 10:00 PM

aitt... ritu takde pic full. haha itu ke muka kau bro??

SM Says:
June 11, 2012 at 10:39 AM

ra : dah lama pakai muka ni.