Mimpi Kering

| Tuesday, May 08, 2012 | |
Sms keluar 1:
9:29 pm
07/05/12
Esk cnfirm?


Sms masuk 1:
9:32 pm
07/05/12
Yes...grak dlm kul 9.ok? Dpt job ni lu ada apa2 brg mengidam ke? ha.ha.ha.


Sms keluar 2:
9:59 pm
07/05/12
Tggu gua mimpi apa mlm ni.


Sms masuk 2:
10:01 pm
07/05/12
Ha.ha.ha




Sekejap tadi...


Dia : So, macamana. Ada apa-apa hajat ke?
Aku : Gua nak awek lama gua yang first dulu boleh?

8 comments:

Lady Windsor Says:
May 8, 2012 at 7:49 AM

Ceittt tak cukup-cukup dengan Adele ko neh...nak aku report pada Adele?

ahaha 1st!

Pok Amai-Amai Says:
May 8, 2012 at 8:49 AM

Ko nak cinta awek ko balik ke atau ko nak balas dendam?

Anonymous Says:
May 8, 2012 at 9:26 AM

LW : syhhh... cover line la wei.

MF : tak faham entri. dan kenapa kau berfikiran terlalu negatif?

-SM

Telor Power Says:
May 8, 2012 at 9:53 AM

hahahaha siot,

kalau kawan lu boleh tunaikan juga permintaan hajat, sila pekenalkan dgn gua juga.

Aku Says:
May 8, 2012 at 9:56 AM

kalau dia kata boleh, sila bagi tau aku gak eh...

aku nak jumpa nenek aku. aku tak sempat kenal nenek aku...orang kata nenek aku lawa orangnya...

Anonymous Says:
May 8, 2012 at 12:49 PM

TP : tak dapat tu, dapat rc heli pun orait. agak mengidam ni.

Aku : alamak, berat sangat tu!

-SM

Anonymous Says:
May 8, 2012 at 5:58 PM

cehhh korang ni kalau mimpi nak jumpa pompuan...laku je ehh!


LWindsor

Telor Power Says:
May 9, 2012 at 7:56 PM

kalau dapat itu sudah dikira sgt bertuah.