Filem Jepang

| Monday, May 07, 2012 | |
Gua tengah cari siapa-siapa yang nak tengok wayang dengan gua. Tengok wayang, bukan buat wayang! Terbuka kepada semua jantina kecuali mak nyah. Tapi kena tunggu hutang PTPTN gua setel dulu, baru boleh angkat passport lepas tu pergi booking tiket flight turun kat Okadama Airport!

7 comments:

Lady Windsor Says:
May 7, 2012 at 5:52 PM

Baru semalam aku dapat email dari japan foundation pasal tayangan filem dan kegiatan orang jepun kat sini...banyak sangat tayangan percuma mak konpius!

Telor Power Says:
May 7, 2012 at 7:19 PM

fuh....menarik ni. kisah keperitan waktu perang mmg aku suka. hanya mereka yg alami sahaja yg tahu.

SM Says:
May 8, 2012 at 7:47 AM

LW : kongsi la info kat kawan2. kedeks betul la...

TP : gua memang suka filem perang. part putus tangan, kepala hancur, perut terburai memang real.

Lady Windsor Says:
May 8, 2012 at 7:50 AM

Haa kan....ko pun sadis gak ehh..aku suka kalau ada part kebabom, ranap, terbakar, bom dan segala bagai suasana perang...

Telor Power Says:
May 8, 2012 at 9:26 AM

aku suka plak. penderitaan yg mereka alami...rasa syok

Anonymous Says:
May 8, 2012 at 9:27 AM

LW : sebab tu aku suka saving private ryan. gila babi punya real beb! aku tunggu je la tokan aku download filem ni.

-SM

Lady Windsor Says:
May 8, 2012 at 6:04 PM

woiit jangan lupa pesan kat tokan ko tu buat copy untuk aku sama eh...

LWindsor