Adia

| Monday, May 07, 2012 | |
Memang dah lama aku dengar lagu ni, selain daripada Building A Mystery dan I Will Remember You.
Dan banyak jugak video versi live yang dah aku download untuk ketiga-tiga lagu ni.
Apa pun, ini adalah versi live terbaru daripada penyanyi power yang nama keluarga dia susah sikit nak eja.
Sekian...

8 comments:

Lady Windsor Says:
May 7, 2012 at 11:19 AM

tiub awak tak kuar plak kat laptop aku ni ceitt!


Eh 1st!

SM Says:
May 7, 2012 at 11:22 AM

bukan dari tiub awak, tapi aku direct upload. sebab awal-awal lagi aku dah download dari tiub awak.

malar segar...

Lady Windsor Says:
May 7, 2012 at 11:33 AM

Huh..memang aku x dak nampak apa pun!

SM Says:
May 7, 2012 at 11:46 AM

kau kurang bernasib baik hri ni. sama macam awek yang aku bawak pergi makan minggu lepas. hahahaa!!!

Pok Amai-Amai Says:
May 7, 2012 at 11:50 AM

Sarah McLachlan mmg best. One of my fav. Even less music, cuma sore die je...seme menjadi.

SM Says:
May 7, 2012 at 12:24 PM

MF : suara dia juga menjadi. walau ada sedikit perbezaan berbanding dulu, lebih matang...

Lady Windsor Says:
May 7, 2012 at 2:49 PM

Sikit je yg nasib tak baik, selebihnya adalah bernasib baik..

SM Says:
May 7, 2012 at 2:55 PM

ya, nasib baik dia tak pengsan kepanasan.