Samseng Taik Babi

| Tuesday, March 27, 2012 | |


Soalan aku kepada kawan aku, "kau perasan tak cermin kereta dia ada tampal sticker apa?"


Sekian entri samseng tak bertempat...

13 comments:

Lady Windsor Says:
March 27, 2012 at 2:20 PM

gangster ada di mana-mana...hatta dalam diri sendiri...

bact. Says:
March 27, 2012 at 2:45 PM

kahkahkah

Pok Amai-Amai Says:
March 27, 2012 at 2:50 PM

Kesian....

Malang kawan ko sbb jumpe samseng bangsa Melayu dan beragama Islam.

Mcm ne agaknye klu berdepan samseng bangsa laen?

Oh, ya. Aku teringat kisah mgu lepas. Petang pas aku baru je smpi umah. Tgh sibuk2 msk utk dinner, aku dgr org bertengkar. Sikit punye kuat! Upenye, bwh umah aku, dlm jarak 100m, ada samseng keturunan Punjabi (mmg pemes kat flat dpn kaw umah kami) tgh kaw2 mengugut family Cina. Aku boleh dgr sebiji2 percakapan diorang. Puncanye, Cina tu bwk kete jenis hati kering. Pastu hampir2 eksiden nak kena kete awek/family si samseng nie. Bygkan, Cina tu dahle bwk anak beranak dlm kete. Bile kene ugut n kene tengking mcm nak rak, of cos anak bini duduk berkurung dlm kete. Aku nmpk, org Cina tu siap mtk maaf n hulur tgn nak salam. Tapi samseng tu tepis tangan n nak bagi penumbuk. Ceh! Aku lak yg sakit ati menengokkannye...tau le Cina tu bt salah tp kan da say sorry?

Kat Msia nie, bukan setakat org Melayu yg dpt lesen jadik samseng. Tapi berbilang kaum. Org kate, harmoni. Hahahaha!

SM Says:
March 27, 2012 at 3:20 PM

hahaaa... samseng kat malaysia ni bersatu hati dan harmoni.

NenetPenne (NP) Says:
March 27, 2012 at 4:00 PM

cermin kereta dia ada tampal sticker apa?
aku tak nampak pun...

Telor Power Says:
March 27, 2012 at 9:07 PM

hahaha....suruh jer member lu steady saja. tak kemana pun gengster dorg tu.

reen afny Says:
March 29, 2012 at 4:29 PM

pelekat tiga line lew tewwwwww~~~ kahkahkah

Bidadari Syurga Says:
March 30, 2012 at 1:29 AM

gangster kg pandan? ok... berhati-hati... manusia dengan ego tak boleh lari bro...

SM Says:
March 30, 2012 at 9:51 AM

NP : tu la yang aku nak tau stiker apa dia tampal.

TP : nak steady apa ke nama, kalau anak bini ada kat dalam sekali. mana tak ketar bai!

ra : entah... tiga line ke, parti politik ke, apa ke... semua tu samseng taik je.

BS : bila ego mula meninggalkan kita, baru la kita sedar siapa pemilik tanah yang kita pijak ni.

reen afny Says:
March 30, 2012 at 11:08 AM

hahaha kalau samseng asal pergi buat report lak? sengal je mamat tu

SM Says:
March 30, 2012 at 12:05 PM

ra : memang sah kau tak faham jalan cerita. yang pergi report tu kawan aku, dia kena ugut dengan samseng kg pandan tu.

reen afny Says:
March 30, 2012 at 2:00 PM

kahkah ooh memang pun. baru paham camtu rupanya...

patut la dia berani nak ugut2 orang. bajet ada pelekat boleh ugut2 orang la konon. haha

Telor Power Says:
March 31, 2012 at 1:59 AM

RA: reen, reen....(sambil gelengkan kepala beberapa kali)

SM : ada anak bini sekali rupanya. samseng oh samseng...

mengapa sangat angkuh ko ni ye...