Fuckbook Idol

| Friday, March 30, 2012 | |
"Eh, macamana caranya nak famous kat fb?"
"Senang je, kau poskan kau punya gambar bogel. Tak pun kau ugut nak bom rumah PM!"


...pagi-pagi dah tanya soalan macam ni kat aku. Bodoh ke aku kalau aku jawab soalan si bangang ni?


Sehari dua ni mood aku tak berapa nak cun. Tunggu masa je ada orang yang nak makan ulam kepala lutut. Macam sial...!


Sekian entri boring petang Jumaat.

7 comments:

Lady Windsor Says:
March 30, 2012 at 6:40 PM

Jawapan kau bagi tu dah cantik...itu antara cara nak 'ajar' budak2 gila glamer kat FB...

Telor Power Says:
March 31, 2012 at 1:51 AM

ada apa dgn glamer ????

bakal mengundang bahana saja je nanti

SM Says:
March 31, 2012 at 9:06 PM

LW : itu pengajaran secara lisan. kalau fizikal? aku angkat lutut separas dada, lepas tu hentak kat tulang rusuk dia. bila dia dah jatuh terlentang, aku lompat tinggi-ginggi, landing atas perut dia dengan kedua-dua belah tumit. kematian yang sadis dan mengerikan juga boleh mengundang populariti singkat.

TP : ada apa dengan glamer? pada aku takde apa pun. lagi menyusahkan ada la.

Lady Windsor Says:
April 1, 2012 at 2:51 AM

Hmm tak sadis lah..ko patut buat lebih sadis...

SM Says:
April 1, 2012 at 8:36 AM

sadis untuk tatapan umum. kalau lebih-lebih karang, blog aku kena rate pulak.

ralphrazaq Says:
April 2, 2012 at 12:31 PM

sm - uhukuhuk..ada orang sebut 'tulang rusuk' plak..patut la aku dok tersedak je.

SM Says:
April 2, 2012 at 1:08 PM

ralph : kalau sedu, pergi minum air sambil tutup hidung. confirm ok!