EBI2

| Friday, March 02, 2012 | |
Bila dapat tau je brader berjanggut lebat kat belakang sekali tu ada,
aku sanggup pergi naik bas!
Nak info, klik sini.
Sekian info...

7 comments:

Telor Power Says:
March 2, 2012 at 4:27 PM

owh pesta buku....
sampai ahand ni.menarik....gua nak turun ke taknak ke putrajaya nie.
hmm....

SM Says:
March 2, 2012 at 4:29 PM

lu tengok dulu aturcara, mana yang ngam.

Mr.Clive Says:
March 2, 2012 at 5:30 PM

harga harga murah ke bro?

Telor Power Says:
March 3, 2012 at 12:58 AM

hadoo...member kat putrajaya plak boleh pi melancong. kalau tak dah boleh join melepak bergambar disana.

Telor Power Says:
March 3, 2012 at 12:59 AM

SM : lu tahu tak bro mcm mana cara nak follow komen2 nie.
wa dah buntu siot.

SM Says:
March 3, 2012 at 9:02 AM

esok last bro.

yang gampangnya, gua pun problem jugak ni. komen kat blog lain pun tak dapat notification langsung.

SM Says:
March 3, 2012 at 9:03 AM

clive : turun, jangan tak turun..