Akaun

| Thursday, March 22, 2012 | |


Sebenarnya tak payah susah-susah tunggu jadi anak menteri pun aku boleh penuhkan akaun aku dengan amaun
yang boleh buat awek-awek clubbing juling mata.
Senang, edit je guna Photoshop!


Sekian, entri berangan tak bertempat.

14 comments:

Lady Windsor Says:
March 22, 2012 at 8:38 AM

Perghh..kalaulah duit aku banyak tu...

SM Says:
March 22, 2012 at 10:04 AM

kalau...
aku pun kalau. tu yang berangan edit guna photoshop je...

NenetPenne (NP) Says:
March 22, 2012 at 3:06 PM

belanja aku cepat.... tak kira!!!!!

Pok Amai-Amai Says:
March 22, 2012 at 3:31 PM

Hahahahaha! First komen yg aku cari - of cos komen NP. Hahahahahah!

SM Says:
March 22, 2012 at 3:44 PM

NP : tunggu jadi kenyataan. bukan setakat belanja makan. kau petik je, aku boleh sain cek!

MF : aku cuma mampu edit `print screen' je. hahahaa!!!

Ujie Says:
March 22, 2012 at 7:16 PM

baru nak terkejut...
sekali..edit daa!

SM Says:
March 23, 2012 at 7:44 AM

ujie : baru edit guna photoshop dah rasa macam suku dunia aku yang punya. kalau real, jalan tak pijak tanah kot.

reen afny Says:
March 23, 2012 at 9:51 AM

hakhak baru nak suruh belanjaa makan. hahaha

SM Says:
March 23, 2012 at 10:03 AM

ra : kau doa benda ni jadi realiti.

reen afny Says:
March 23, 2012 at 11:07 AM

aamin... moga2 jadi kenyataan. insyaAllah

ralphrazaq Says:
March 23, 2012 at 11:34 AM

sm - tolong bayar PTPTN aku...hehehe

SM Says:
March 23, 2012 at 12:10 PM

ra : aku `amin'kan je.

ralph : bagi no. akaun. aku transfer.

Telor Power Says:
March 25, 2012 at 4:19 AM

aku rasa mcm ni lah skill si ahli2 MLM buat kerja menipu konon2nya mereka ada byk wang dlm akuan bank mereka

SM Says:
March 25, 2012 at 7:12 AM

TP : eh, betul ke? aku tengok diorang punya statement memang real...