101-2012 : Kaki

| Monday, March 19, 2012 | |
video

31 comments:

Telor Power Says:
March 19, 2012 at 9:58 AM

hahaha aku nampak petak putih. tak tahu apa maksud ko bro

Lady Windsor Says:
March 19, 2012 at 10:14 AM

Aku nampak suatu keadaan....Pada kedalaman sekian-sekian...amat menyeramkan kerana di situ ada pelbagai roh yang terkepung...

Telor Power Says:
March 19, 2012 at 10:17 AM

Lady W : lagi tajam mata....

SM Says:
March 19, 2012 at 11:02 AM

aku pulak nampak seolah lakonan je gerak langkah pemunya kaki-kaki tu. ada yang longlai, ada yang penuh keterujaan, dan ada pulak yang selamba je menapak. tapi stroller tu memang comel!

ralphrazaq Says:
March 19, 2012 at 11:25 AM

sm & lw - hebat la..fikir di luar kotak..kalau tanya aku konpem jawapan hampas yang aku berikan.

Pok Amai-Amai Says:
March 19, 2012 at 11:26 AM

Aku nmpk selimut dan kain putih. Kita salnya kain putih. Tapi berkesudahan dgn diselubungi dgn selimut putih.

Sekian.

SM Says:
March 19, 2012 at 11:42 AM

ralph : purata, rakyat malaysia suka ke pasar malam dengan selipar atau sandal. nak pakai kasut, baik pergi interview gomen. hahahaaa!!!

MF : aku kurang mengerti dengan apa yang kau nampak dan perkaitannya...

ralphrazaq Says:
March 19, 2012 at 11:49 AM

sm - ada je aku tengok budak tu pakai kasut tapak tebal 3 inci g jalan TAR..tak paham aku

SM Says:
March 19, 2012 at 11:50 AM

ralph : kehendak berfesyen mengatasi keselesaan. aku lagi tak faham. tu yang aku pernah kata, perempuan ni agak complicated terutama dalam soal berpakaian.

ralphrazaq Says:
March 19, 2012 at 11:55 AM

sm - tak kisah la kalau nak berfesyen, tapi pergi jalan TAR je kot.

SM Says:
March 19, 2012 at 11:59 AM

ralph : aku rasa kau pun antara yang suka mengenakan sandal setebal kamus dewan tu kan? tapi bertempat, tak macam pemilik kaki tu.

ralphrazaq Says:
March 19, 2012 at 12:01 PM

sm - Boleh la tapi ikut kesihatan kaki aku jugak..haha

ralphrazaq Says:
March 19, 2012 at 12:02 PM
This comment has been removed by the author.
reen afny Says:
March 19, 2012 at 12:59 PM

kau kira berapa kaki orang ke bro?? haha

aku rasa disuatu tempat, manusia sentiasa penuh. tak kira masa dan dimana saje. betul tak??

NenetPenne (NP) Says:
March 19, 2012 at 1:08 PM

setakat jalan tar, pakai selipar jer lah... koser laa nak pakai high heel bagai..kalau yang ada pakai mcm tu, tu minah indon sesat...bhahahaaa

SM Says:
March 19, 2012 at 3:06 PM

ralph : jadi, sekarang kaki kau kurang sihat sampai ada tumbuh apakenamantah. berehat daripada mengenakan high heels.

ra : aku periksa, kaki siapa yang bercagu...

NP : selama hampir sejam aku perhatikan, tiada yang mengenakan high heels. selipar ramai.

NenetPenne (NP) Says:
March 19, 2012 at 4:52 PM

jalan Tar is not like Pavi...

cuba kau peratikan sampai 2 jam...

Pok Amai-Amai Says:
March 19, 2012 at 5:03 PM

Hehehe...

Aku pun keliru dgn ape yg aku tulis.

Actually aku tak nampak ape kat kotak putih ko tu. Video ke? Aku takut salah komen je sbb opis aku tak ley nak view Youtube...huhuhuhu....

ralphrazaq Says:
March 19, 2012 at 5:18 PM

sm - aku tak pakai high heels la..aku pakai kasut tapak tebal je

reen afny Says:
March 19, 2012 at 5:36 PM

sengal... haha macam nampak pun. huhuhu

Telor Power Says:
March 19, 2012 at 10:55 PM

jahanam....bila aku dtg kembali rupa2nya kotakputih yg aku tgk dipagi hari adalah video. patut lah aku tak tahu apa2.

SM Says:
March 19, 2012 at 11:10 PM

NP : haha, tak kuasa aku nak perhati kaki prang sampai dua jam.

MF : ceh, patut la kau bagi komnen yang takde kaitan. sebenarnya tu aku direct upload. bukan dari youtube.

ralph : samadengan je tu...

ra : kalau tak nampak, mesti berbau.

TP : haha, jahanam sungguh perilakumu itu. mati-mati aku ingat nampak sejak azali.

Telor Power Says:
March 20, 2012 at 12:44 AM

SM : opis gua block segala jenis video la... tambah pula hari ini hari isnin permulaan kerja. tu yg kepala mantol2 tak berjaya berfikir secara logic lagi.

Lady Windsor Says:
March 20, 2012 at 2:53 AM

SM,
Sebenarnya banyak kali aku buka entry ni tapi tak nampak apa pun...gelap je...sebab tu aku membayangkan keadaan dalam lubang gelap...

SM Says:
March 20, 2012 at 9:30 AM

takpe, untuk lebih jelas lagi. video ini hanya memaparkan lakonan kaki-kaki manusia yang berpusu dari timur ke barat dan sebaliknya.

Lady Windsor Says:
March 20, 2012 at 9:12 PM

ok aku baru dapat tengok...ya stroller tu memang comei..

SM Says:
March 21, 2012 at 7:43 AM

LW : jadi, apa tafsiran kau?

reen afny Says:
March 21, 2012 at 4:28 PM

hahahahaa apa la tp ni. aku rasa kau da pakai cermin mata da kan. still tak nampak jugak ke??? pelik da ni bro... hoho

SM Says:
March 21, 2012 at 5:10 PM

ra : kadang-kadang video memang tak boleh view pun. kau ni pun, apa da...

reen afny Says:
March 23, 2012 at 9:54 AM

hahah yeke... aku tengok boleh je. huhu

SM Says:
March 23, 2012 at 10:05 AM

ra : kalau aku bukak blog ni guna handset, tak boleh view. mungkin masalah kot kalau guna mobile device.