F For Fuckentine

| Monday, February 13, 2012 | |
...beliau berkata, penutupan plaza tol tersebut adalah hadiah kepada rakyat sempena Hari Kekasih.


-14 Feb 2009, sumber berita aku dah lupa, tapi lebih kurang begitulah statement yang aku baca dalam salah satu akhbar berbahasa Melayu petang tu. Aku yakin, aku tak silap baca.


Fuck the duck...

25 comments:

reen afny Says:
February 13, 2012 at 4:00 PM

1ST! WEEEE LARIKKK



memang fuck the duck kan... siot je. sampai macam tu sekali dorang hormat hari fuckentine ni. bengong je

reen afny Says:
February 13, 2012 at 4:03 PM

bro... kau tak buat entry khas untuk adele ke. kan dia menang besar dalam grammy awards rini do. 3 awards untuk lagu someone like you. perghhhh

SM Says:
February 13, 2012 at 4:08 PM

3rd.
sekarang, dah jadi trend dan terima dengan baik budaya fuckentine ni. sampaikan sesiapa yang tak menerima akan dianggap kolot atau jumud!

SM Says:
February 13, 2012 at 4:09 PM

4th!
aku ingat nak buat entri pasal dia malam tadi SEBAP aku dah dapat rasa dia akan menang besau. tapi tak jadi SEBAP mesti dah ramai buat dah. malas la nak sama dengan orang lain.

reen afny Says:
February 13, 2012 at 4:12 PM

5th!
yeke.. tu untuk orang bukan muslim kot. sekarang kat fuckbook memang da ramai orang sebar note jangan sambut. bagus la macam tu.


lar... aku tak baca lagi orang buat. huhu kau buat jela. tribute for her. hehehe

SM Says:
February 13, 2012 at 4:14 PM

6th!!!
iye la tu sebar jangan buat. tapi dalam diam, kita mesti akan tertarik dengan perkara yang menjurus ke arah tu tanpa sedar. contoh paling mudah iklan coklat. masa kat penang aku ada nampak kedai kek buat promotion sempena valentine ni. coklat harga istimewa.

SM Says:
February 13, 2012 at 4:15 PM

7th.......!!!!!!!
malas la, tribute aku untuk adele hanya dalam hati.

Mr.Clive Says:
February 13, 2012 at 4:34 PM

hahaha setailo penulisan dalam blog ni.kudos!

+1
LOL
XD

SM Says:
February 13, 2012 at 4:36 PM

Mr.Clive : LOL? hahahahaa!!! tersipu-sipu aku...

reen afny Says:
February 13, 2012 at 4:44 PM

helehh suka lew teww orang bagi dia +1. huhuu


huhu okay2 bagi aku yang masih tiada kekasih ni kan, baek duduk rumah diam2 takde la tertarik dengan pape promotion. hahaha

psstt, bengong tengah lapar ni boleh lak cerita pasal choc promotion. ceittt

SM Says:
February 13, 2012 at 4:47 PM

ini bukan main-main la, kalau boleh semua orang nak ambik kesempatan dengan valentine ni. silap hari bulan, akak nasi lemak pun nak jual nasi lemak kukus berperisa valentine!

reen afny Says:
February 13, 2012 at 5:01 PM

kahkah bongok. perli lew tewww....
ok2. buat muka serius nanti kena pelangkong free. huhuhuhhu


tapi bagi aku la, hari2 pun adalah hari kekasih. yang penting kena hargai pasangan kita tu bukan time valentine je baru nak hargai pasangan kita tu... ye dakk

SM Says:
February 13, 2012 at 5:09 PM

lepas tu untuk menjadikan hari valentine lebih universal, mereka tanamkan erti kasih sayang yang lebih luas lagi seperti kepada ibu bapa, kawan-kawan dan bla bla bla...

reen afny Says:
February 13, 2012 at 5:11 PM

haa bagus la tu. kasih sayang kan universal dan luas. haha bukan hanya untuk kekasih je. hehe

SM Says:
February 13, 2012 at 5:15 PM

itu yang buat kita terperangkap, konon-konon benda ni universal dan sesuai dengan nilai kemanusiaan. tapi disebaliknya, kita tak tau...

reen afny Says:
February 13, 2012 at 5:16 PM

terperangkap apa pulak ni? huhu blurr la...

SM Says:
February 13, 2012 at 5:22 PM

takpe, nanti-nanti kau faham jugak.

Pok Amai-Amai Says:
February 13, 2012 at 5:30 PM

Eh, oklah tu. Maknenye, pemimpin kasihkan rakyatnya. Heee~

SM Says:
February 13, 2012 at 5:43 PM

MF : buat aku rasa kasihan...

nizamsani Says:
February 13, 2012 at 9:03 PM

tak baik mencarut. nanti mak marah.

Telor Power Says:
February 13, 2012 at 9:56 PM

fuck the duck 4 valentine ar...
mmg cilake... baek buat sempena setiap perayaan dan cuti2 umum semua, plaza tol beri ditutup. nie kerana valentine plak nak beri percuma....

mmg fuck the duck la...

SM Says:
February 14, 2012 at 9:46 AM

nizamsani : jangan bagitau aku pasal blog ni, tak pasal-pasal kena lempang karang!

tp : sedih dengan gelaran jumud yang diberikan oleh mereka yang membudayakan V Day ni.

-gedek! Says:
February 14, 2012 at 4:39 PM

ingatkan gambar trompet tadi

SM Says:
February 14, 2012 at 5:46 PM

gedek : kalau trumpet, tak tau la macamana gaya bunyinya... eh, ini sepatutnya masuk kat entri atas la...

reen afny Says:
February 17, 2012 at 5:58 PM

haha gedek tak fokus.... ada geng tv rosak. hahahaha