Bergolek Di Laut Dalam

| Saturday, February 18, 2012 | |


Salah satu sebab kenapa aku gilakan Adele adalah, dia tak perlu berpakaian bagaikan seorang pelacur seperti kebanyakan mereka di luar sana (dan di sini)...


Sekian!

12 comments:

Lady Windsor Says:
February 19, 2012 at 12:41 AM

Adele ni makin lawa...lepas dia bedah tekak pasal tonsil tahun lepas, nampak dia lagi slim..

SM Says:
February 19, 2012 at 12:46 AM

mungkin pada masa yang sama dia amalkan diet yang baik kot.

Lady Windsor Says:
February 19, 2012 at 4:16 AM

Ntah..Dia kurus kah, gemuk kah..aku tetap suka dan support dia sebab dia kan kakak aku...

NenetPenne (NP) Says:
February 19, 2012 at 3:10 PM

baju tak seksi pun still meletoppss....
tak rugi i minat adele

SM Says:
February 20, 2012 at 7:51 AM

LW : aku bakal abang ipar kau...

NP : tak rugi jugak adele minat aku.

ralphrazaq Says:
February 20, 2012 at 8:25 AM

mekap die tebal dan suara bila dia nyanyi live macam tak kena je hehe

SM Says:
February 20, 2012 at 10:02 AM

ralph : make up tebal sebab nak bagi muka dia shape lagi. mungkin suara dia terganggu oleh sebab emosi, macam jugak kelly clarkson dulu pernah nyanyi masa grammy tapi hancur...

ralphrazaq Says:
February 20, 2012 at 10:18 AM

sebaya aku la adele ni...oleh itu hindarilah rokok dan arak kerana ia akan membuatkan raut wajah lebih tua dari usia sebenar.

SM Says:
February 20, 2012 at 10:38 AM

ralph : sebaya kau? pergh patut la...

ralphrazaq Says:
February 20, 2012 at 12:11 PM

ok la..adele matang sebab tu tak nampak macam umur 24..hahahaha

Telor Power Says:
February 21, 2012 at 2:15 AM

ok last!


ceh mcm mana gua boleh terlepas entri nie....

reen afny Says:
February 22, 2012 at 1:50 PM

nice one....