Bergolek Di Laut Dalam II

| Sunday, February 19, 2012 | |


Setiap kali menonton video ini,
aku akan klik butang pause pada minit yang ke 4:44
kerana dia telah memberikan renungan yang timeless...

Sekian...

10 comments:

Mr.Clive Says:
February 19, 2012 at 1:18 AM

haha setailo

Telor Power Says:
February 19, 2012 at 2:48 AM

Adele, power...mmg vokal power minah nie

Lady Windsor Says:
February 19, 2012 at 4:14 AM

Huhu bangga weii Adele ni kakak aku..biar aku nak feeling2 jadi adik dia kejap...

Telor Power Says:
February 19, 2012 at 2:07 PM

Lady W : silakan silakan hahahaha
adele nie bukan awek SM ker?

NenetPenne (NP) Says:
February 19, 2012 at 3:08 PM

she is awesome...
i love ADELE!!!!!!!!!!!
LW, kalau adele nak buat konsert kat malaysia, please do inform me... tapi ticket dia mesti mahal...

Anonymous Says:
February 19, 2012 at 6:47 PM

memukau telinga dan mata

SM Says:
February 20, 2012 at 7:49 AM

clive : memukau siot!

tp : awek aku la, tengok muka pun dah tau.

LW : jadi, kita bakal jadi ipar?

NP : aku dah start kumpul duit nak beli tiket dia.

anon : yessza!!!

Telor Power Says:
February 20, 2012 at 9:39 AM

kim salam kat adele. vokal mantap sampai byk award dia sapu.

SM Says:
February 20, 2012 at 10:01 AM

tp : tapi aku rasa dia patut nyanyi lagu lain malam tu.

Telor Power Says:
February 20, 2012 at 12:28 PM

SM : ya...dan lebih patut ko sms dia suruh nyanyi 'lagu yg lain' tu.

eh lagu apa? aku tak tgk pun, aku baca suratkhabar aje.yg dapat tahu dia byk sapu award.