Sup dan Sandwich

| Tuesday, January 03, 2012 | |

Dia meletakkan sedulang hidangan berupa dua bungkus sandwich, semangkuk sup dan dua minuman ringan. Kemudian duduk melabuhkan bontotnya di atas kerusi yang bertentangan.


Aku : Bau apa ni, lain macam je? (kerutkan dahi)
Dia : Ni la, sup ayam.
Aku : Tak bestnya bau dia. Pelik...
Dia : Sebab ada campur parmesan dengan black pepper.
Aku : Macam bau taik...


Subway Giant Bandar Kinrara, pagi Sabtu...

25 comments:

telor power Says:
January 3, 2012 at 11:43 AM

kehkehkeh...sup ayam bau taik. dem! biar betul

ralphrazaq Says:
January 3, 2012 at 11:45 AM

SM - kecik ati si dia...tau la xsuka tp jgn la ckp cm2 hahahaha!! (mengekek aku gelak tang 'bau taik' tuh hahaha!!)

SM Says:
January 3, 2012 at 11:49 AM

tp : serious shit bai! baunya campuran parmesan tu tersangat gampang...

ralph : tapi dia juga bijak berdiplomasi dengan fakta; kebanyakan keju mempunyai bau yang kurang menyenangkan. pokoknya, aku tak berapa into makan kat international franchise. hahahaa...!

ralphrazaq Says:
January 3, 2012 at 11:54 AM

SM - ikutkan aje la kalu x nt majok pyh plak hahaha!!! ~dlm hati ada taman~

Pok Amai-Amai Says:
January 3, 2012 at 12:09 PM

Erk? Yeke bau die sehebat itu?

Adeh...

Tp aku suke keju mcm si dia ko tu. Heheheheh...

Aku pun sependapat si dia. Cheese kan susu peram. Mmg le busuk. Klu omputih bau belacan, diorang kate mcm bau loji taik.

Hahahahaha!

telor power Says:
January 3, 2012 at 12:17 PM

SM: habes lu makan ke bro

SM Says:
January 3, 2012 at 12:24 PM

ralph : hmm, layan je...

MF : mungkin juga. dan sama juga pandangan orang luar tentang makanan kegenaran kita: belacan, tempoyak, durian atau tarap.

tp : tiga kali sudu, tak boleh blah siot!

telor power Says:
January 3, 2012 at 12:26 PM

aku rasa la, hanya bau aje kot,tapi rasa dia sedap.betul tak

SM Says:
January 3, 2012 at 12:29 PM

ok la kot, aku layankan je hirup sambil berlakon angguk kepala cakap "wah, tersangat sedap bagaikan hidangan yang turun dari kayangan tingkat teratas!".

telor power Says:
January 3, 2012 at 12:49 PM

SM: ko pandai belakon la...yg pntg ati org kena jaga

SM Says:
January 3, 2012 at 1:03 PM

gua tetap berpegang dengan lirik/sajak ni:

kekasih adalah beban
teman adalah beban
taulan adalah beban
ikhlas adalah ehsan

...yang penting gua ikhlas. hahahaa...!

reen afny Says:
January 3, 2012 at 1:29 PM

yeuuwwww~ macam gelisss je nak makan....

SM Says:
January 3, 2012 at 1:31 PM

not bad la rasa dia, tapi bukan selera aku makan keju ni.

reen afny Says:
January 3, 2012 at 1:33 PM

time makan tu tutup hidung tak?? haha

SM Says:
January 3, 2012 at 1:35 PM

ra : tutup mata, sebab bau memang dah sedia bersarang dalam rongga hodung.

reen afny Says:
January 3, 2012 at 1:38 PM

hahaha bongek je.... macam chomeyl je makan tutup mata. haaha

SM Says:
January 3, 2012 at 1:41 PM

terima kasih, tak perlu puji aku comel. naaahahahahahahaaaa...! terus hilang fokus aku untuk hari ni!

reen afny Says:
January 3, 2012 at 1:43 PM

weh tolong jangan perasan... haha nak tiru la gaya makan sambil tutup mata. hahaha ooh kau.. perli aku lagi kan. taekkkkk

SM Says:
January 3, 2012 at 1:46 PM

seroius shit, kali ni aku memang tak fokus.

reen afny Says:
January 3, 2012 at 1:47 PM

da la kau... malasss layan =.=

SM Says:
January 3, 2012 at 2:04 PM

hahahaaa. sori beb...

Lady Windsor Says:
January 3, 2012 at 3:30 PM

hello..parmesan tu mahal tau dak..kalu ko tau parmesan yang ori kat tanah holland tu..maunya ko jilat parmesan tu sampai habes..

SM Says:
January 4, 2012 at 10:33 AM

LW : hahahaa...! tapi memang pelik ke bau dia? macam...

Lady Windsor Says:
January 4, 2012 at 1:24 PM

ya baunya memang pelik tapi kalu ko betul2 menikmatinya, perghhh...musti ko akan jadi suka dengan benda tu...

first time aku tengok dan hidu di keju tu di negara asalnya, bluerkkk memang bau macam telor tembelang campur susu basi ke haper tapi bila masuk dewan makannya dan ada pelbagai food yang diadun dengan parmesan tu..mak aihhh rasa macam international habes...

SM Says:
January 4, 2012 at 2:46 PM

hehe, aku lebih suka sambal tempoyak.