Pergi Mati!

| Tuesday, January 31, 2012 | |
Gua syok sendiri? Pergi mati...

Nak ajak gua main game dalam fuckbook? Pergi mati...

Gua tengah serabut, pergi mati...!



Sekian entri penat...

9 comments:

bact. Says:
January 31, 2012 at 8:07 PM

gua pon alami benda yang sama
perasaan dia fuuuuuuuuu

SM Says:
January 31, 2012 at 10:34 PM

bila kepala tengah berserabut, gua rasa macam nak tumbuk dagu orang yang agak gua main game kat fuckbook.

Telor Power Says:
January 31, 2012 at 10:57 PM

gua pun xmain game dan gua juga bukan kaki game. so gua ignore jer apa yg luorang send req tu?

lu serabut. rilek2 jgn serabut2 sgt der.pi layan lagu genre ganas2 kompom tenang. nak tenang lagi baca aje QURAN NURkARIM.

SM Says:
January 31, 2012 at 11:00 PM

teringat akan lentuk tubuh lee ann rhyme bila gua dengar lagu dia. woi, ingat tuhan la weh!!!

DuniakuAbstrak Says:
January 31, 2012 at 11:07 PM

haha..tu dia setan dah merasuk..

hangin gak bab sending game tu

SM Says:
February 1, 2012 at 2:06 AM

menyemak siot, kalau ada orang ajak main game ni. sekali dua tu kira ok lagi.

reen afny Says:
February 1, 2012 at 3:25 PM

kahkah aku ada game request berapa ratus entah. tapi semua akak aku yang maenkan. aku pun tak suka maen game. lagi2 kat fuckbook. bosan je...

SM Says:
February 2, 2012 at 1:04 AM

ra : aku bukan apa, kalau ketagih kang dah susah. serabut!

reen afny Says:
February 2, 2012 at 3:20 PM

tula macam akak aku. dia punya, aku punya pun dia sapu. tolong maenkan. haha