Kicau

| Wednesday, January 25, 2012 | |
"Botak, lu ada twitter?"
"Takde."
"Dah 2012 ni lu takde twitter lagi?"
"Sebab gua kolot..."

11.33pm, 23 Januari 2012, atas jambatan Tanjung Sedili.

Sekian entri kontot anti-sosial.

41 comments:

ralphrazaq Says:
January 25, 2012 at 11:05 AM

eleh aku pun xd twitter

NenetPenne (NP) Says:
January 25, 2012 at 11:33 AM

perlu ke ada twitter? aku tak ada pun.... lagipun aku bukan artis...:)

Lady Windsor Says:
January 25, 2012 at 11:55 AM

SM, NP, Ralph: Aku ada twitter walopon bukan retis. Aku setup twitter untuk skodeng...aku kan agen FBI/IRA!

NenetPenne (NP) Says:
January 25, 2012 at 12:24 PM

@LW
kang kalau ada twitter takut teraddict...boleh addict ker?

u bukan artis tapi dekat2 dgn artis..eh u mekap artis kan??? :P

NenetPenne (NP) Says:
January 25, 2012 at 12:44 PM

mana tuan tanah ni? pegi memancing tak reti nak balik2 lagi?? dahlah tak ajak kitaorang...

Lady Windsor Says:
January 25, 2012 at 1:02 PM

NP, yer twitter boleh addict bagi mereka yg gila twitter tapi i x gila twitter so i tak addict lah u..hikhikhik...
yelah tuan tanah senyap jer...bukan saja dia tak ajak u pergi memancing, i pun haram dia ajak...

i bukan artis, bukan juga mekap artis tapi i pengskodeng artis...:)

SM Says:
January 25, 2012 at 1:09 PM

ralph : eleh jugak!

NP : aku tengok trend zaman sekarang, ramai yang dah gila twitter. nak get connected katanya. kalau tak, kau macam tinggal dalam gua. eh?

LW : bond girl?

NP : boleh jadi addict jugak kot. kalau dah terbiasa update semua benda waima dalam tidur pun.

NP : aku sibuk, projek berbilion rupiah ni.

LW : aku pergi ngail kat tempat yang horror. takut korang belum sampai lagi dah terkucil.

Anonymous Says:
January 25, 2012 at 1:26 PM

ah persetan la sama tweeter tu.aku pun xder acc tweeter.

wah ko mancing ker bro? sedili besor ke belukar durian,sedili kecik?


Lady W: FB.I. wow....

SM Says:
January 25, 2012 at 1:30 PM

anon : sedili kecil, jambatan menghala ke tanjung balau. port lama jeti kayu dah roboh. cilake!

(siapa pulak si anon ni? hahahaa...!)

Telor Power Says:
January 25, 2012 at 1:33 PM

aku anon tu....lupa nak letak nama tadi hahahaha tu pasal aku log masuk nie.

owh tempat tu aku taw ler....pernah dtg dulu. aku tido dulu

SM Says:
January 25, 2012 at 1:37 PM

tp : hajat hati nak ngail kat jambatan baru, tapi tak sempat.

NenetPenne (NP) Says:
January 25, 2012 at 2:02 PM

@SM
apa? terkucil? sorry tak yer..
tulah belum ajak dah buat anggapan...
tengoklah SM tu LW....mcm2 alasan dia...

@LW
wahhh gadis bond..nanti tolong skodeng untuk i jugak yer...hikssss


@SM
i tak ada twitter sebab i guna phone public jer... tak pun phone office... :P

SM Says:
January 25, 2012 at 2:06 PM

NP : ala, kau kan takut gelap dan tempat-tempat angker ni.

samo la kito. tak berminat dengan twitter atau "telefon bijak" sebab tidak menambahkan beras kat rumah.

NenetPenne (NP) Says:
January 25, 2012 at 2:23 PM

@SM
kau kan ada?? apa guna ada kau kalau tak boleh menyelamatkan aku dan LW?

tapi kalau ada orang nak bagi iphone4 bagus gak...

SM Says:
January 25, 2012 at 2:26 PM

NP : sebelum keluar rumah, mak aku pesan "jaga diri baik-baik'. takde pulak dia pesan "jaga NP dan LW baik-baik'.

NenetPenne (NP) Says:
January 25, 2012 at 2:33 PM

@SM
yelah sebab cemana mak kau nak cakap jaga NP dan LW baik2 sebab mak kau tak kenal kitaorang..cuba kau bawak kitaorang jumpa mak kau..mesti dia akan cakap mcm 'jaga NP dan LW baik2.'

meh kita cuba....

ha ha ha....

Lady Windsor Says:
January 25, 2012 at 5:06 PM

NP, memacam alasan sia bagikan...tetiba pulak kuar nama mak dia.. Walhal mak dia tak tahu menahu pun kegiatan dia blogging dgn kita..

NenetPenne (NP) Says:
January 25, 2012 at 5:15 PM

@LW
betul!!!!!!

eh u sibuk eh? sian i sorang2 kat sini..mcm kurang kasih sayang laa pulak..ha ha ha.

SM Says:
January 25, 2012 at 5:16 PM

NP : kalau dah jumpa korang, aku takut dia akan pesan "jaga diri tu baik-baik daripada diorang ni".

LW : ...sebab mak aku pesan macam-macam.

NenetPenne (NP) Says:
January 25, 2012 at 5:30 PM

@SM
macamlah kitaorang nak apa2kan kau pulak...

SM Says:
January 25, 2012 at 5:33 PM

hahahaaa...!

Lady Windsor Says:
January 25, 2012 at 6:32 PM

NP, SM takut bebenar kita apa-apakan dia kan...alahai takkan lah kita nak aniaya adik kita ni kan NP...

NenetPenne (NP) Says:
January 25, 2012 at 10:08 PM

@LW
entah hapa2 jer SM tu... ha ah tak kan kita nak apa2kan adik bungsu kita nih..hik hik hik..

Lady Windsor Says:
January 26, 2012 at 7:42 AM

SM: haa dengar tu, adik bongsu tau...so kalau dah adik bongsu, haruslah disayangi kan NP! kan..? isk mana ke dianya chief gengstar ni...hikhikhik!

SM Says:
January 26, 2012 at 10:34 AM

(emoticon sengih sumbing)

NenetPenne (NP) Says:
January 26, 2012 at 3:35 PM

@LW
dah tidorrr

@SM
aku tak tahu pun kau sumbing...

SM Says:
January 26, 2012 at 3:53 PM

NP : kecacatan adalah keunikan.

NenetPenne (NP) Says:
January 26, 2012 at 5:22 PM

@SM
susah nak cium...ha ha ha....

SM Says:
January 26, 2012 at 5:46 PM

NP : kesukaran itu satu cabaran yang berganda, diikuti dengan ganjaran yang tak terperi kenikmatannya. hahahaa...

NenetPenne (NP) Says:
January 26, 2012 at 10:59 PM

@SM
sorry bukan aku orangnya yang akan mendapat ganjaran itu..ha ha ha....

Lady Windsor Says:
January 26, 2012 at 11:11 PM

Senyum, sumbing, cium, nikmat...weii apa ni...

SM Says:
January 27, 2012 at 7:37 AM

LW : ni sembang politik orang dewasa, kau mana faham... hahahaa!!!

Lady Windsor Says:
January 27, 2012 at 8:32 AM

noted! lagipun aku tak minat politik..

NenetPenne (NP) Says:
January 27, 2012 at 11:54 AM

@SM
oooh sembang politik eh? i tot sembang lain...ha ha ha....

SM Says:
January 27, 2012 at 12:19 PM

LW : ini politik kawan-kawan la.

NP : aku sentiasa di dalam barisan.

reen afny Says:
January 27, 2012 at 3:46 PM

aku ada twitter! yeahh... padahal follower baru 22. kihkih

SM Says:
January 27, 2012 at 3:49 PM

ra : ada twitter? memang kau mengikuti aliran zaman. sama macam kawan sepengail aku. hahahaa!

reen afny Says:
January 27, 2012 at 4:06 PM

hahaha ada je. tapi active bila ada member je baru aku online. hehe

Telor Power Says:
January 27, 2012 at 8:59 PM

ra: nanti add aku eh....hahaha

ada sape2 tahu tak software tweeter tuk hp samsung model GT-E1080F

reen afny Says:
January 28, 2012 at 2:53 AM

haha okies.. apa nama twitter kau??

alaa tak tahu la bro. aku ni buta IT la. huhu

Telor Power Says:
January 28, 2012 at 3:00 AM

ok tapi pi le google dulu model hp tu reen. then click image. aku yakin dan pasti ko boleh, takpun cuba tanya member2 ko. sekarang samsung tgh naik