sms

| Sunday, December 11, 2011 | |
"Trnksh akak ingat hari jadh ayh. Ayh rasa banga sgt dpt ucpan dr akak. Kirim salam pd abang ayh syg kamu smua."


Hahahaaa...! Nak tulis short cut pun, jangan la salah eja. Buat malu siak. Lu pun boleh berambus ke neraka jugak. Hahahaa!!!


Sekian entri lewat pagi Ahad. Sekejap lagi gua nak basuh tank akuarium.

44 comments:

Lady Windsor Says:
December 11, 2011 at 12:31 PM
This comment has been removed by the author.
Lady Windsor Says:
December 11, 2011 at 12:33 PM

Tolong basuh aquarium aku sekali boleh? Hahaha...

telor power Says:
December 12, 2011 at 2:30 AM

gua jadi pening baca ayat sms tu....

SM Says:
December 12, 2011 at 7:43 AM

LW : bak mai!

tp : gua yang rabun ni lagi la rasa macam nak demam baca!

Lady Windsor Says:
December 12, 2011 at 8:30 AM

ahh ko dok jauh sangat..kalu tak harus aku hantar pi, akuarium tu aku pasang je filter, tapi ikannya tarak, sudah mampus kena sambar cicak, ada yang buat harakiri berontak sebab aku x sempat nak manjakan mereka...

SM Says:
December 12, 2011 at 9:42 AM

mampus kena sambar cicak? cicak rumah kau saiz komodo ke?

Lady Windsor Says:
December 12, 2011 at 11:58 AM

separa komodo...sama besar dengan gecko!

telor power Says:
December 12, 2011 at 12:14 PM

tokek la tu

Lady Windsor Says:
December 12, 2011 at 12:46 PM

ntah, tokek eh..aku tau gecko jer..

SM Says:
December 12, 2011 at 4:10 PM

gila, bela raksasa dalam rumah!

Lady Windsor Says:
December 12, 2011 at 4:17 PM

apa heran beb, vampire pun aku bela...

SM Says:
December 12, 2011 at 4:21 PM

yang tu aku lagi heran. sebab aku diberitahu yang vampire yang menghuni rumah kau.

Lady Windsor Says:
December 12, 2011 at 4:59 PM

ko patut heran macam mana aku boleh deal dengan itu vampire!

NenetPenne (NP) Says:
December 13, 2011 at 12:42 AM

@LW
apa besar benar cicak rumah u

@SM
rileks jer aku baca sms tu... ok jer sebab aku dah biasa baca sms pening mcm tu yang bekas laki aku punya bini antar kat aku konon2 bekas laki yang antar.. ayat mcm kap lam ya nga..

SM Says:
December 13, 2011 at 1:23 AM

LW : tak berapa nak heran, hok kawe da paham dah.

NP : aku kutuk bukan sebab bahasa pening, tapi sebab sender...

Lady Windsor Says:
December 13, 2011 at 3:21 AM

NP, masa kat rumah Sri Gombak dulu lagi besar bagak cicak tu..la ni kat Sg Long saiz sedan2 je...x ngeri sangatlah...

SM, ko sabar je la dgn sender tu...sabar k...istighfar banyak2...

reen afny Says:
December 13, 2011 at 12:20 PM

bongek.. ingat menda la. siapa si ayah?? haha

SM Says:
December 13, 2011 at 1:35 PM

LW : dia bersaiz sedang sebab tumbesaran terbantut dek penangan vampire kat situ la.

ra : siapa, kau budak-budak mana tau. naahahahaaa...!

NenetPenne (NP) Says:
December 13, 2011 at 2:26 PM

@LW
cicak spesies anaconda ke apa???


@SM
oklah tu ayah dia antar sms mcm tu..apa yang peningnya???

SM Says:
December 13, 2011 at 3:06 PM

cicak kahwin dengan biawak kot, menetas tak cukup bulan keluar komodo.

pening pada sudut yang lain. takpe, kalian tak faham...

Lady Windsor Says:
December 13, 2011 at 3:17 PM

NP: gecko...kalu jual mahal gak tu..maunya rega RM3k

SM: aku faham...1st time baca aku dah faham..read between the lines...

SM Says:
December 13, 2011 at 3:21 PM

LW : bila pulak aku buat garisan? horizontal atau vertical? ok, kau memang cepat mengesan apa yang tersembunyi di celah-celah ketukan papan kekunci.

Lady Windsor Says:
December 13, 2011 at 3:49 PM

SM: itu la gunanya buddy..

telor power Says:
December 13, 2011 at 4:18 PM

gua sokong kata2 Lady W,
"itu la gunanya buddy.."

SM Says:
December 14, 2011 at 7:47 AM

gua memang power!

Lady Windsor Says:
December 14, 2011 at 7:56 AM

Gua tetap gua..bukan lu!

SM Says:
December 14, 2011 at 9:43 AM

gua power sebab gua botak!

reen afny Says:
December 14, 2011 at 9:54 AM

CISSS DELL... baek tak payah cerita. huhu

SM Says:
December 14, 2011 at 10:00 AM

hahaa... kau kena mendalami cerita yang ada di sebalik cerita. baru kau faham...

reen afny Says:
December 14, 2011 at 10:04 AM

aku da la tak paham kalau orang guna bahasa kiasan ni. haha

SM Says:
December 14, 2011 at 10:10 AM

sebab kau kurang fokus.

telor power Says:
December 14, 2011 at 10:40 AM

reen : fokus..fokus...bak kata SM, wa hampir2 hilang fokus dah kat sini

reen afny Says:
December 14, 2011 at 10:59 AM

haha baekk... focus2, jangan ingat glemer. hahaha

tp.. hilang focus kenapa??

telor power Says:
December 14, 2011 at 11:10 AM

reen: wa hampir2 hilang fokus bukan hilang fokus

reen afny Says:
December 14, 2011 at 11:31 AM

haha macam2 la...

SM Says:
December 14, 2011 at 12:44 PM

tp : aik, lu pun dah nyaris hilang fokus? bawak bertenang kalian semua.

ra : budak-budak memang mudah hilang fokus.

Lady Windsor Says:
December 14, 2011 at 5:55 PM

SM, power ke ko? Power ranger eh... Ada aku kesah? hikhikhik!

SM Says:
December 15, 2011 at 8:01 AM

kau tak kisah. tapi aku kisah.

Lady Windsor Says:
December 15, 2011 at 9:06 AM

noted! ampun...

SM Says:
December 15, 2011 at 10:08 AM

tiada ampun...

Lady Windsor Says:
December 15, 2011 at 8:30 PM

lagi tuhan mengampunkan umatnya...sampai hati ko...sob!

tak pe lah...bye!

SM Says:
December 16, 2011 at 7:55 AM

hahaaa, aku umat yang hina beb. tak mampu menandingi kemuliaan hati orang lain sekalipun.

Lady Windsor Says:
December 16, 2011 at 8:56 AM

bye...
tis
..
tis
..
tis
...

SM Says:
December 16, 2011 at 11:21 AM

bunyi titisan air apakah itew?