Entri Pemalas

| Thursday, December 01, 2011 | |


Dua tiga hari ni aku banyak kerja, tapi buat kerja tetap steady. Tak ubah macam lembu pemalas tengah lepak-lepak bawah pokok ketapang, sayup-sayup di kejauhan. Macam sekarang...

Tapi apa-apa pun, aku tetap tak lupa pada orang yang dah memandu aku gila. Untuk kali yang entah ke berapa, aku up lagi video pasal dia.

Kalau la ditakdirkan dia perform sama-sama Malaysian Philharmonis Orchestra, aku la orang pertama yang kena histeria.

Sekian entri pemalas!

29 comments:

Lady Windsor Says:
December 1, 2011 at 11:33 PM

Apa kelas beb kena histeria...beli laa tiket untuk aku dan NP untuk sama2 melalak dengan buah hati ko tu....baru cara!

SM Says:
December 2, 2011 at 12:24 AM

takde, takde. korang jangan ganggu privacy kami... naaahahahaa!

Lady Windsor Says:
December 2, 2011 at 5:49 AM

Warghahahaha...privacy ke?

NenetPenne (NP) Says:
December 2, 2011 at 11:25 AM

sorry aku tak nampak video clip apa tapi aku pasti ianya adalah adele

eh kalau aku dgn LW tak pergi pun, ramai lagi yang akan ganggu kau kat konsert tu...

muahahaaaa

SM Says:
December 2, 2011 at 11:26 AM

NP : tapi gangguan korang berdua lebih hebat. naaahahahaa...!

NenetPenne (NP) Says:
December 2, 2011 at 11:30 AM

@SM
akhirnya kau mengaku juga yang kami hebat...

LW!!!!! mana u...sila baca statement SM sbelum dia delete...

SM Says:
December 2, 2011 at 11:31 AM

NP : sila jangan baca sekerat-sekerat ya. "hebat mengganggu" privacy aku dan adele.

Lady Windsor Says:
December 2, 2011 at 11:38 AM

SM: ya akhirnya kau buat statement terbuka...ya NP dan aku memang hebat! Warghahah NP...yeszaaa!

NP: mari kita berterusan mengacau SM...biar dia celaru sama Adele...

SM lagi: eh aku tengok Adele ko dah kurus le sket...muka comel jer...aku hagak dia kurus sket sebab lepas buat tonsil punya operation kot..

SM Says:
December 2, 2011 at 11:41 AM

kurus atau gemuk, feel aku tetap seperti dahulu. cewah!!!

Lady Windsor Says:
December 2, 2011 at 12:06 PM

boleh caya ker ko neh...mak musykil!

SM Says:
December 2, 2011 at 12:07 PM

hhahaaaa... panggil la dia daang sini.

Lady Windsor Says:
December 2, 2011 at 12:24 PM

owh no...mengikut informer rasmi aku...sehingga kini Malaysia tidak termasuk dalam peta jelajah Adele..maaf!

SM Says:
December 2, 2011 at 12:26 PM

TIDAAAAAAAKKKKKK.............

NenetPenne (NP) Says:
December 2, 2011 at 12:50 PM

@LW
TIDAKKKK....
i dah berangan dah nak tengok adele...

@SM
kuat mengganggu tak per jangan kuat menggoda...auwww...tak rela i tau...

SM Says:
December 2, 2011 at 12:54 PM

NP : meoww.... (ada bunyi puss dalam but tak?

NenetPenne (NP) Says:
December 2, 2011 at 1:04 PM

@SM
takkkkk.....sipi pun tak sama...
pegi solat jumaat laa wey

Lady Windsor Says:
December 2, 2011 at 2:56 PM

roger2..nanti i cek balik kalau2 Adele terlupa nak tengok peta Kuala Lumpur..

SM Says:
December 2, 2011 at 3:02 PM

LW : please.... meow!

Lady Windsor Says:
December 2, 2011 at 5:16 PM

Errr ko ingat aku paham ke bahasa kucing?

SM Says:
December 2, 2011 at 5:21 PM

LW : tapi regu kau faham.

Lady Windsor Says:
December 3, 2011 at 12:27 AM

Habis tu yg ko meow kat aku pesal?

NenetPenne (NP) Says:
December 3, 2011 at 12:56 AM

@SM
aku mungkin faham kalau kau membundarkan mata kau dengan muka yang sungguh kesian mcm si puss tu....
atau ketika si kucen meminta agar friskiesnya diganti baru sebab yang sedia ada dalam bekas makanannya adalah yang semalam punya dan sudah lemau
tapi aku kata ooo byk cantik muka kau kucen, nak yang fresh je .. ingat makanan kau tu murah????
maka si kucen pun tunduk dan terus makan friskies semalam sebab tak nak dngar tuan tanah membebel...
muaaahahhhaa

NenetPenne (NP) Says:
December 3, 2011 at 12:56 AM

@LW
meow kat u sebab konon2 nak manja..konon2 nak gesel2 kat kaki gituh...

Lady Windsor Says:
December 3, 2011 at 7:27 AM

NP, ahahaha itu motip meownya ya....

SM Says:
December 3, 2011 at 9:40 PM

LW : ha, kan aku dah kata dia je yang faham.

NP : tuan tanah kedaung!

reen afny Says:
December 6, 2011 at 10:55 AM

lawa awek kau bang... ahaksss

word verification : BURIT?? fuck gilaaa... hahaha

SM Says:
December 6, 2011 at 1:40 PM

woi, mencarut pulak blogger.com ni!

reen afny Says:
December 6, 2011 at 3:07 PM

hahaha tahu takpe.. terkejut aku. terketar2 nak tekan. hahaha

SM Says:
December 6, 2011 at 3:43 PM

mungkin ada maksud berlapis.