Creating and Finding

| Saturday, December 17, 2011 | |
Power tak gua speaking?
Hahahaa...!
Sebenarnya sepatah haram gua tak faham apa yang gua kencingkan.
Past tense dengan present tense semua gua pukul rata.
Menyesal pulak dulu selalu fly kelas Teacher Helena.
Siapa-siapa, tolong terangkan statement yang kat papan hitam atas tu...
Sekian entri mata segar tak boleh lelap.

18 comments:

Lady Windsor Says:
December 17, 2011 at 11:06 AM

Salute! Aku rasa ko tak perlu fikir pasal past or present, yang penting idea ko sampai ( merujuk pada entry FB ini) tapi untuk certain2 circumstances ko kena tahu penggunaan past and present tu...aku pun masih attend kelas BI kat Pusat Bahasa walopon aku dah tahap antik!

SM Says:
December 17, 2011 at 11:43 AM

weh, jangan la komen pasal aku punya english. segan siot! aku cuma nak tau pasal quote kat papan hitam tu je.

Lady Windsor Says:
December 17, 2011 at 12:16 PM

Aku tak komen..itu dalam erti kata lain...memuji dengan cara aku sendiri...

SM Says:
December 17, 2011 at 12:20 PM

sangat out of topic.

Lady Windsor Says:
December 17, 2011 at 1:30 PM

Biasalah..ko tahu kan aku x suka masuk barisan...

Pok Amai-Amai Says:
December 17, 2011 at 1:31 PM

Aku tak nampak. Kecik sgt pic FB ko tu..

SM Says:
December 17, 2011 at 2:17 PM

LW: aku dah tau, sejak aku belum tumbuh gigi lagi.

Pom Pom Bak: Tak klik kat gambar tu, mana nak nampak beb!

Lady Windsor Says:
December 17, 2011 at 3:27 PM

Ko salah eja, Tom Tom bak tau...bukan ong bak!

telor power Says:
December 17, 2011 at 4:53 PM

pergh...hebat awok sepiking.dasyat betui la. keh pun dok paham mende awok kabor di FB tu...

Lady Windsor Says:
December 17, 2011 at 6:10 PM

TP, kawan awok tu cakap germany....hikhikhik!

telor power Says:
December 17, 2011 at 8:38 PM

patut la keh dok paham.

Lady Windsor Says:
December 17, 2011 at 8:51 PM

Awok buat2 paham jer...

telor power Says:
December 17, 2011 at 8:53 PM

yes miss, understood. (tersepiking plak)

Lady Windsor Says:
December 17, 2011 at 10:07 PM

Sepiking yer...hikhikhik! Nanti kita tengok apa kata tuan punya belog...

SM Says:
December 18, 2011 at 2:56 PM

kawe kecek jawa jerman la...

Lady Windsor Says:
December 18, 2011 at 3:58 PM

owhh..jadinyo demo sepiking jarman la eh (jawa+jerman)...power demo!

SM Says:
December 18, 2011 at 4:37 PM

oh, ganah tu!

Lady Windsor Says:
December 18, 2011 at 5:06 PM

ganah bangat!