sebab kenapa aku jarang update status fuckbook

| Friday, November 11, 2011 | |
"Bini aku siap tanya lagi, siapa kawan abang yang asyik mencarut kat wall je ni?" kata kawan aku.

Jadi untuk tidak memberikan pengaruh negatif kepada kutu-kutu fuckbook, sekarang ni aku lebih cenderung mengetahui secara terpaksa apa yang mereka makan, emosi mereka hari tu, ke mana mereka pergi anak-beranak, atau klik link dari `tiub-awak'.

Sekian entri kontot petang Jumaat.

22 comments:

NenetPenne (NP) Says:
November 11, 2011 at 4:48 PM

yang kau pegi mencarut tu siapa suruh?

SM Says:
November 11, 2011 at 5:41 PM

entah, kalau marah aku memang suka carutkan orang (dan diri sendiri). kalau mood tengah romantik, mau meleleh air liur kutu-kutu fuckbook tu baca ayat soprano aku.

Lady Windsor Says:
November 11, 2011 at 6:21 PM

ayat soprano? macam mana ghopenya tu? oh ya ayat ko yg paling aku tak boleh blah ialah ayat kat atas blog ko tu.....cikgu fatimah pun boleh meleleh air mata...

aku pun malas nak baca fuckbook...macam ko pernah tulis aarr, citer dalam baju, dalam kain, dalam seluar dalam...semua nak tempek kat wall..ceittt!

SM Says:
November 11, 2011 at 6:25 PM

ceh, kau dah mengingatkan aku pada cikgu idola aku ni. nasib baik aku tak pernah add dia, kalau dia tau aku kuat mencarut, mati aku weh...

auntie nenet Says:
November 11, 2011 at 10:09 PM

haha igt bini kau. apeda... cisss del betul. huhu

SM Says:
November 11, 2011 at 11:44 PM

bini aku, anak-anak aku, cucu-cucu aku semua tak reti main fesbuk.

auntie nenet Says:
November 11, 2011 at 11:47 PM

huhu tua ngat da tu smpai ada cucu... haha

Lady Windsor Says:
November 12, 2011 at 12:02 AM

Hwaaaa patutla teragak2 jer nak kuar belanja aku dan NP, ada bini ek...wakakakakak!

SM Says:
November 12, 2011 at 12:06 AM

ada cucu sekali.

Lady Windsor Says:
November 12, 2011 at 1:03 AM

Cucu apanya...choo choo train...

SM Says:
November 12, 2011 at 1:13 AM

hahahaa...! weh, aku rasa kau patut cek kau punya BP sekarang. aku takut ada something wrong je.

Lady Windsor Says:
November 12, 2011 at 2:12 AM

Yerp...honestly BP aku ada naik sket...

SM Says:
November 12, 2011 at 2:44 AM

oh, sebab kau makan pelik-pelik kot. mentang-mentang sponsor, takkan main balun je.

Lady Windsor Says:
November 12, 2011 at 3:17 AM

Bukan la beb...stress! Stress!!

SM Says:
November 12, 2011 at 11:03 PM

tengok muka aku yang macam jason pun stress lagi? belum tengok aku pakai kilt lagi tu.

Lady Windsor Says:
November 12, 2011 at 11:30 PM

Eh bila aku tengok muka ko? Yg aku dok tgk hari2 tu rasanya skrin pc, laptop dan iPad je weii...Okeh consert search nanti aku tengok muka ko...

SM Says:
November 12, 2011 at 11:54 PM

muka aku 99.85% menyamai muka jason. ah, sembang je lebat! tiket konon...

Lady Windsor Says:
November 13, 2011 at 8:26 AM

Ok deal, tepat jam selepas maghrib pada hari consert tu jumpa depan astaka, aku nak tengok ada orang muka seakan2 Jason, tapi bukan Jason ori, ada kat situ...amacam..ada beran?

SM Says:
November 13, 2011 at 6:05 PM

tiket?

Lady Windsor Says:
November 13, 2011 at 7:21 PM

Ko beli ko punya, aku beli aku punya...hik!

SM Says:
November 13, 2011 at 9:41 PM

(geleng kepala sambil korek hidung)

Lady Windsor Says:
November 13, 2011 at 11:43 PM

Ceittt! X senonoh, korek hidung pun nak bitau!