NP : mayday! mayday!

| Monday, November 14, 2011 | |

Ini adalah antara blog yang aku ketuk tingkap dia tiap-tiap hari.
Tapi sejak petang tadi entah ada problem pulak.
Nak aku panggil doktor ke?

23 comments:

Lady Windsor Says:
November 14, 2011 at 12:44 AM

Eiii aku x dak masalah pun bukak blog dia, tapi blog ko yg x dapat dikesan sekejap tadi... Banyak kali gak aku try buka ...sambungan, x ada katanya...

SM Says:
November 14, 2011 at 12:55 AM

sistem ciptaan manusia kadang-kala memang bertujuan untuk menyusahkan. aduyai...

Lady Windsor Says:
November 14, 2011 at 1:05 AM

Aku heran gak tadi sebab ...sambungan pun turut jadi mangsa...

SM Says:
November 14, 2011 at 1:13 AM

aku tunggu esok macamana... kalau tak boleh jugak mungkin angkara pengganas matawang kot...

Lady Windsor Says:
November 14, 2011 at 1:36 AM

Cehh..x de kena mengena...hahahah

SM Says:
November 14, 2011 at 7:34 AM

ok, berjaya...

auntie nenet Says:
November 14, 2011 at 9:58 AM

haha betul2... nama akak tu da la sama ngn aku. aku try jugak nak kumen blog dia. tapi xleh lak. ada virus ke eh???

SM Says:
November 14, 2011 at 10:06 AM

aku boleh je ni ha. kau kot yang virusnya. hahahaa...!

auntie nenet Says:
November 14, 2011 at 10:13 AM

taek je... da bole la. semala je tak tahu asal selalu loading. huhu

SM Says:
November 14, 2011 at 10:42 AM

haha, kau memang virus!

NenetPenne (NP) Says:
November 14, 2011 at 10:49 AM

jangan risau SM, aku nak bukak blog aku sendiri malam tadi pun tak boleh..hangenn jer..

tapi hari ni dah okay...

byk benar entry kau..aku baca dan komen lain kali lah eh...

tapi aku tau kau rindu aku...muahahahahaha....

SM Says:
November 14, 2011 at 10:54 AM

nyaris aku nak panggil bomoh iban. ayat last yang tu buat aku terasa macam nak terberak baca. hahahaaa...!

NenetPenne (NP) Says:
November 14, 2011 at 11:07 AM

eeee pengotor....

Penoreh Getah Says:
November 14, 2011 at 11:56 AM

Net....apa jadi ngn mu punye blog ni..dr mingu lepas mama nk bukak tok leh....

Lady Windsor Says:
November 14, 2011 at 11:58 AM

NP, Jason celup tu memang rindu kat u, buat entry pon jam 2 pagi...hahaha!

SM Says:
November 14, 2011 at 1:00 PM

NP: hahahaa! baik punya rindu sampai nak terberak!

PG: dah ok?

LW: jam 2 pagi tu time aku ngigau la... memang biasa tak basuh kaki dengan tangan sebelum tidur.

NenetPenne (NP) Says:
November 14, 2011 at 1:32 PM

@PG
dah ok dah...

@LW
malu nak mengaku kan..


@SM
pengotor... statement jahat huh... tak kawanlah...

SM Says:
November 14, 2011 at 1:34 PM

NP : hahaaa... wa gurau ma... tak mau marah, nanti wa tak rindu sama lu...

Lady Windsor Says:
November 14, 2011 at 2:46 PM

Meh sini aku nak buat statement tak dak bajet, Ko rindu NP sama aku juga kan..hahahaha...

SM Says:
November 14, 2011 at 2:47 PM

aduyai...! (geleng kepala sambil korek dua-dua lubang hidung)

Lady Windsor Says:
November 14, 2011 at 7:48 PM

X payah nak aduyai2 tapi...o ya...no wonder la ko suka sebut adUYAi....ahahahahaha rupa2nya Uya pilot tu Ada di situ...ok! Ok!

Okeh x payah nak ngelak, mengaku je la ko memang rindu kat Uya tu...

SM Says:
November 15, 2011 at 7:28 AM

lantakla kalau kau nak serkap macam tu. aku cuma sengih je...

Lady Windsor Says:
November 15, 2011 at 8:51 AM

hahahahaha...malu le tu...konon!