NP : mayday again!

| Tuesday, November 22, 2011 | |
Jimbet betul, dah la aku punya software jawi ada problem. Internet Explorer pun dah berapa lama jadi bapak slow gila. Software bikin drawing yang latest pulak corupt. Nak tambah suwey lagi, dvd drive jem! Dah tu sekarang ni, nak bukak hayun laju-laju sampai gutter drain pulak dah tubik jadah apa ntah. Aku syak ini semua perancangan pihak zionis yang cuba meningkatkan amarah aku secara terancang. Tak syok ma kalu tada kena buai sama itu NP...!

2 comments:

Lady Windsor Says:
November 23, 2011 at 4:19 AM

Ko nak buka blog ke haper tu beb! Aku sampai la ni x leh acces blog aku guna laptop kat rumah, kecuali iPad. Kalu nak update kena guna desktop opis...tak ke hangen kan...aku syak itu petanda awal laptop aku bagi clue dia nak bersara awal...ataupun ada pakatan sulit antara TM dan Acer nak menjahanamkan kegiatan blogging aku..

SM Says:
November 23, 2011 at 10:55 AM

virus mungkin? atau ada system failure kot. ah, aku bukannya ketua pergerakan subversif pun diorang nak sekat. haha...