LW, kau dah kena jackpot semalam!

| Thursday, November 24, 2011 | |
 psycho medical...

 cepat la sikit, pundek!

 bos, makan begedil ke?

cokodok with corn?

jadah apa pakai dakwat! 

ha, yang ni terbaik la beb...!

8 comments:

Lady Windsor Says:
November 24, 2011 at 3:09 PM

Ahahahahahah sperms tu beb! Sperms! Ahahahahah....

SM Says:
November 24, 2011 at 3:15 PM

nahhahaaa...! macam siol, tergelak hampir nak tercirit aku semalam. aku pun kadang-kadang suka jugak simpan word verification ni yang unik ni. macam bengong!

Lady Windsor Says:
November 24, 2011 at 3:36 PM

Aku pernah dapat word verification lucah...sengeh gilos aku...

SM Says:
November 24, 2011 at 3:37 PM

walay word ke? bangang jugak google ni.

Lady Windsor Says:
November 24, 2011 at 7:29 PM

A ahh..segan aku nak sebut..Nak amik pic pun x gamak....ekekeke!

Yang ni veri.wordnya begral, terus aku teringat viagra! Hik..

reen afny Says:
November 24, 2011 at 11:06 PM

haha macam2... best jugak boleh jadi bahan gelak.

SM Says:
November 25, 2011 at 12:17 AM

LW : kau rasa macamana word ni boleh terpilih secara random daripada sekian banyak beribu-beribu perkataan?

ra : bengong jugak...

Lady Windsor Says:
November 25, 2011 at 1:48 AM

Blogspot main tram je weh...tu yg kuar memacam...