Lagenda Terus Hidup!

| Tuesday, November 08, 2011 | |

55 comments:

NenetPenne (NP) Says:
November 8, 2011 at 4:41 PM

freemason ke apa ke lantaklah
tapi yang lebih afdal kalau pi konsert yang free entrance...

tak payahlah tapi2, aku tahu kau nak bawak aku dgn LW kan???

SM Says:
November 8, 2011 at 4:44 PM

bawak kau dengan LW? boleh, tapi...

Lady Windsor Says:
November 8, 2011 at 4:44 PM

Tapi apa eh SM, ko memang nak bawak aku dan NP kan? Kan?

NenetPenne (NP) Says:
November 8, 2011 at 4:46 PM

tapi tapi..tapi apa?? tapi apa wahai kassim selamat??? ooo nak bawak combi je yer?? ooh sampai hati...
*lari2 nangis tutup muka kat sofa*

SM Says:
November 8, 2011 at 4:49 PM

tapi...

SM Says:
November 8, 2011 at 4:49 PM

tapi.....

SM Says:
November 8, 2011 at 4:50 PM

tetapi...

SM Says:
November 8, 2011 at 4:50 PM

tapi, aku nak bawak adele aku dulu. kalau dia taknak baru aku offer kat korang. hahahaa...!

NenetPenne (NP) Says:
November 8, 2011 at 4:55 PM

@SM
adele memang tak akan ikut kaulah... ha ha ha....

SM Says:
November 8, 2011 at 4:58 PM

hm, tapi...

NenetPenne (NP) Says:
November 8, 2011 at 4:59 PM

cakap jelah SM, kau tak berani dgn aku dan LW.. abis citer....

SM Says:
November 8, 2011 at 5:03 PM

bukan masalah tu, berani sangat-sangat. tapi...

SM Says:
November 8, 2011 at 5:03 PM

...tapi

SM Says:
November 8, 2011 at 5:03 PM

tetapi....

SM Says:
November 8, 2011 at 5:04 PM

tapi... tiket rm69, ada ke orang yang nak belanja aku?

Lady Windsor Says:
November 8, 2011 at 5:45 PM

Banyak sangat tapinya ko neh SM, kalau tak sudi tak payah bertapi2. Kamiorang cuma cakap pasal ko nak bawak kamiorang je, ada ke kamiorang suruh ko beli teket untuk kamiorang...ala kamiorang pun boleh beli sendrik la teket tu..kan NP, kan? Kan?

SM Says:
November 8, 2011 at 5:56 PM

tapi..

SM Says:
November 8, 2011 at 5:57 PM

tapi, kalau ada orang belanja 99.5% aku akan pergi. insya-Allah.

Lady Windsor Says:
November 8, 2011 at 7:21 PM

kita belanja diri sendiri...tak pon tunggu aku cop duit dulu...hihi

SM Says:
November 8, 2011 at 8:08 PM

cancel...

Lady Windsor Says:
November 8, 2011 at 9:20 PM

Confirm...

SM Says:
November 9, 2011 at 7:36 AM

cancel, tapi...

Lady Windsor Says:
November 9, 2011 at 8:00 AM

confirm...tapi...

Fara Says:
November 9, 2011 at 12:53 PM

Tapi apa? Ah, ko...tapi, tapi! Nak berhibur, pegi jelah. Ade je kekangan.

SM Says:
November 9, 2011 at 12:55 PM

tapi, kalau barang free aku takde hal punya la!

NenetPenne (NP) Says:
November 9, 2011 at 2:45 PM

entah... kita boleh beli sendiri laaa tiket tu..
eh kau ni SM, ada ke patut mintak orang pompuan yang belanja...huh...

tapi punyalah byk,saje nak bagi komen post nampak banyak laa tu..ngada...

SM Says:
November 9, 2011 at 3:01 PM

hahaa, itu la salah satu helah nak bagi nampak banyak. nak bagi senang hati sendiri. jangan jeles!

Fara Says:
November 9, 2011 at 5:10 PM

G jelah! Bila g! Bila dah g, Kak Windsor, SM dgn Net sila post pic memasing eh?

Hahahahah!

Lady Windsor Says:
November 9, 2011 at 6:39 PM

NP, giteww rupanya tektik SM nak banyakkan komen...tapi, tapi! NP jomlah kita beli teket...

MF, ahaha jom join..bawak Aydin!

SM Says:
November 10, 2011 at 12:23 AM

MF: ah, muka aku sangat eksklusif, bukan untuk tatapan umum. hahahaa!

LW: weh, aku nak kirim. serious shit ni...

Lady Windsor Says:
November 10, 2011 at 2:45 AM

Tadi petang ada kuiz dgn Amy Search di radio sinar, hadiahnya kalau dapat jawab quiz tu dapat 4 ticket ke consert, menggeletek tangan aku nak call Sinar FM tapi sebab tengah drive...choyy!!

SM Says:
November 10, 2011 at 7:24 AM

kau adjust la mana-mana kenalan kau yang boleh bagi lubang baik punya dapat tiket free. masuk ikut laluan tikus pun takpe beb!

Lady Windsor Says:
November 10, 2011 at 9:13 AM

hahaha..masalahnya aku tak kenal sangat orang dalam industri ini, aku boleh jer pau anak ikan aku (mwahahaha musti ko kata aku gedik kan) minta belikan tiket, tapi ko dan NP cemane weii...arghh tak boleh terlepas punya event ni..

SM Says:
November 10, 2011 at 10:00 AM

alang-alang nak pau, sesah la tiga sekali weh.

NenetPenne (NP) Says:
November 10, 2011 at 11:17 AM

@SM
@LW
tapi sebenarnya i tak boleh nak ikut laaa tengok konsert tu...sebab tu dah time dekat2 nak exam...actually i nak tengok sejauh mana SM nak belanja i dgn u lah LW

@fara
i tak pegilah fara

SM Says:
November 10, 2011 at 11:21 AM

NP: alasan... haha!!!

auntie nenet Says:
November 10, 2011 at 12:12 PM

haha akk2 n abg bergaduh manja... auwww~
banyak ngat tapi. penat nak baca. haha

SM Says:
November 10, 2011 at 12:40 PM

budak-budak mana nak faham, ini diskusi peringkat remaja tua...

auntie nenet Says:
November 10, 2011 at 1:19 PM

haha xnk paham... suruh blnje tiket satu hal. haha
cara baru ke nak buat kumen nmpk banyak, guna lah tapi byk kali. haha

SM Says:
November 10, 2011 at 2:39 PM

an: cara baru ni untuk orang tak malu macam aku je...

auntie nenet Says:
November 10, 2011 at 3:04 PM

hahaha tapi..

auntie nenet Says:
November 10, 2011 at 3:05 PM

tapiiiiiiiiii............

auntie nenet Says:
November 10, 2011 at 3:05 PM

waaaa best jugak tengok muke ak appear byk kali kt box comment ni. hahaha

SM Says:
November 10, 2011 at 3:47 PM

woi...!

auntie nenet Says:
November 10, 2011 at 4:01 PM

ngeh2.... hihihi jgn mara bang. haha siapa suruh ajar aku. hehe

Lady Windsor Says:
November 10, 2011 at 6:29 PM

Tapi.....mwahahahaha bak kata NP, tak menahan woiii...

NP, ye lah I pun nak tengok sejauh mana si SM (1) nak belanja ticket konser, (2) nak keluar dengan kita, (3) nak bawa kita, perempuan2 vogue ini menjelajah JB dan bla! Bla! Bla! Ashy tak koser nak tulis...dia sendiri mau ingat...


Ahahahahaha habes ko SM...

Auntienenet: ini special case...bukan remaja tua, remaja purba! Baru nampak klasik sket kan....

SM Says:
November 11, 2011 at 2:21 AM

en: budak2 sekarang pantang diajar, sangat advance!

LW: aku buat entri ni ingat dapat la tiket free ke apa, tapi makin kena palau ada la. choy!

Lady Windsor Says:
November 11, 2011 at 2:25 AM

Palau, tailong, pailang, chikaro...very de SM...bhahaha!

SM Says:
November 11, 2011 at 2:37 AM

tailong kena palau, gua tak boleh blah siol...

Lady Windsor Says:
November 11, 2011 at 7:52 AM

Hahahaha....vocab aku bertambah ooo dua tiga menjak ni...baikkk punya!!!

auntie nenet Says:
November 11, 2011 at 7:57 AM

lady... haha remaja purba. memang golongan kakak2 la ye. hehe

SM Says:
November 11, 2011 at 9:49 AM

nasib baik aku kanak-kanak tailong...

NenetPenne (NP) Says:
November 11, 2011 at 3:52 PM

sorrylah SM, i dgn LW lagi tailong dari u... :P

SM Says:
November 11, 2011 at 4:12 PM

(tepuk dahi)

Lady Windsor Says:
November 12, 2011 at 1:13 AM

AN: tahap makcik kot...haha!

SM: haa....dengar tu NP dah bitau dia dan aku lagi tailong, lagi pailang daripada ko....ko tu adik2...hik!