Iklan Percuma

| Wednesday, November 30, 2011 | |



Sekali pandang, cantik. Packing dah macam kondom. Pandang kali kedua, ada unsur-unsur maskulin. Ok la kot. Logo pulak saling tak tumpah macam logo satu saluran tv Singapore. Saiz pack yang sesedap sara untuk dipegang, atau masuk poket.


Pertama kali try pagi, rasanya agak keras sikit. Macam pertama kali hisap Winston merah lepas bertukar dari Sampoerna hijau.


Kunyah kali kedua, rasa macam makin ok. Selepas habis kepingan yang ketiga, aku try pulak Winston light macam biasa. Ptuuiiii...! Apasal rokok aku ni rasa macam taik lipas peram dalam telur tembelang pulak ni?

29 comments:

Lady Windsor Says:
November 30, 2011 at 10:09 PM

Hahahaha...yay! Aku sokong ko..sila makan singgam itu banyak2 dan lupakan rokok yang direndam dalam air stokin bercampur telur tembelang dan air kencing tikus mati berangan itu...say no to cigars....good luck eh!

SM Says:
November 30, 2011 at 10:22 PM

tekak aku belum pulih dan kembali normal kot. esok pagi sebelum gosok gigi ok la tu. eh, tapi menatang ni ada dua perisa lagi la. kuning dengan merah (tak ingat). tapi tak sesuai untuk perempuan kot, sebab no sugar.

Lady Windsor Says:
November 30, 2011 at 10:24 PM

X sesuai utk perempuan? Aku peduli apa...x de kena mengena dgn aku...aku bukan penghisap tegar...chewahhhh!

SM Says:
November 30, 2011 at 10:26 PM

aku beli sebab teringat iklan produk ni kat tv. masa tengok (tonton) tu aku ingat benda ni perfume. tapi kat tujuh sebelas pagi tadi baru aku tau gula-gula getah. apa lagi try la. sesuai la untuk semua.

Lady Windsor Says:
November 30, 2011 at 10:34 PM

Memula tengok memang macam pack kondom...cehhh!

SM Says:
November 30, 2011 at 10:52 PM

susunatur pun tak jauh dari deretan pek kondom. lepas tu, petang tadi aku offer sekeping kat kawan aku. dia kata, kondom sekarang pun dah boleh kunyah! kepala hangguk dia la.

Lady Windsor Says:
December 1, 2011 at 1:39 AM

Mwahahaha...kelas tau kondom boleh kunyah. Aku bet sikit lagi ada kondom boleh telan...tsk! (maaf kenyataan ini agak porno kiranya!)

SM Says:
December 1, 2011 at 10:20 AM

kondom boleh telan? tak mustahil, tapi kalau sekarang mungkin sebab tak sengaja. dah benda tu jual sebaris dengan gula getah. adik-adik, sila berhati-hati ya...

Fara Says:
December 1, 2011 at 10:34 AM

Klu mulut ko dah sebati dgn taik gigi, jdk sedap lak eh rokok ko? (Rujuk pada komen ko pd LW atas sekali tu)

Pas ni, budak2 amatur ley tayang kotak tu merata dgn harapan budak pompuan akan terbeliak biji mata (mamat nie kelas, bawak kondom merata!)

Kuang!Kuang!Kuang!

SM Says:
December 1, 2011 at 12:43 PM

takut kang jadi trend pulak. budak sekolah bawak chewing gum dengan kotak kondom berisi dalam poket dah perkara biasa. siapa nak jawab, tokey tujuh sebelas?

reen afny Says:
December 1, 2011 at 1:17 PM

yeuwww! kau pernah rasa taek eh. haha
haaa kaann... mula2 aku ingat pun macam kondom. haremm je. haha

SM Says:
December 1, 2011 at 2:58 PM

pernah, taik cicak. tapi yang dah direndam dalam iced lemon tea. (lokasi: bukit tinggi)

Fara Says:
December 1, 2011 at 3:01 PM

...err, aku isau budak2 sekolah g ganti kotak kondom jadik kotak singgam. Ptt dlm singgam, upanya kondom 2, 3 lai. Hahahahahahah!

reen afny Says:
December 1, 2011 at 3:02 PM

haa yeke... yeeee jijik nya. haha best tak ice lemon tea tu?? ada perisa tambahan =.=

SM Says:
December 1, 2011 at 4:19 PM

rasa takde beza dengan yang sepatutnya, sebab tu dah suku gelas sedut baru aku perasan.

NenetPenne (NP) Says:
December 2, 2011 at 11:31 AM

@SM
kau penah pakai kondom glow in the dark??? ha ha ha...

SM Says:
December 2, 2011 at 11:33 AM

NP : gila kau! tshirt pernah la. ceh! macam siut!

Lady Windsor Says:
December 2, 2011 at 11:39 AM

NP: warghahahaha SM malu le tu nak mengaku....ceittt!

SM Says:
December 2, 2011 at 11:40 AM

aku tak pakai, tapi kunyah!

NenetPenne (NP) Says:
December 2, 2011 at 11:46 AM

ha ha ha
mana lah tau kalau kau saje2 nak pakai untuk tengok..oooh gini rupanya kalau glow in the dark yer....
aku tak kata kau akan pakai untuk guna..
muahahahahaa

tshirt glow in the dark tu biasa jerrr.... kan LW kannnn

SM Says:
December 2, 2011 at 11:48 AM

nanti aku usha kat tujuh sebelas

Lady Windsor Says:
December 2, 2011 at 12:27 PM

NP: yerp...barang tshirt tu biasa...ni kita nak tanya SM itu kondom yg bersinar2 dalam gelap kan...haa sila jawab SM...

SM: aku tak rasa itu barang yang spesies glow in the dark ada kat tujuh sebelas....

SM Says:
December 2, 2011 at 12:32 PM

tak pernah, aku budak baik. semayang punya olang ma...

NenetPenne (NP) Says:
December 2, 2011 at 12:48 PM

@SM
kau cari kat guardian atau pharmacy laaaa... tujuh sebelas tu tak pasti laa plak kan...

semayang punya olang pun tak semestinya tak try.. ha ha ha...

@LW
meh kita tengok apa pailong cakap...

SM Says:
December 2, 2011 at 12:53 PM

sebenarnya saya tak memahami apa yang kalian maksudkan, kerana saya terlalu naif...

Lady Windsor Says:
December 2, 2011 at 2:57 PM

NP; see itu pailong sudah buat2 tatau maa...otai punya orang juga ada...

SM Says:
December 2, 2011 at 3:03 PM

biar saya perbetulkan kekusutan yang melanda di benak kalian, sebenarnya saya langsung tak dapat mengecam apakah gerangan objek yang kalian maksudkan itu sejak tadi lagi.

Lady Windsor Says:
December 2, 2011 at 5:17 PM

Sekali lagi...kura2 dalam perahu!

SM Says:
December 2, 2011 at 5:22 PM

apakah?