FYI

| Tuesday, November 15, 2011 | |

14 comments:

NenetPenne (NP) Says:
November 15, 2011 at 2:31 PM

terpaksa buat teater pasal ni sebab sekarang, ramai orang dah tak ada maruah..

SM Says:
November 15, 2011 at 3:25 PM

sesiapa yang pergi tengok (tonton) tu, aku pasti mereka akan tau berapa harga maruah tu bila balik.

Lady Windsor Says:
November 15, 2011 at 3:27 PM

NP, a ah...nak ajar masyarakat secara halus kan...

SM, gerenti....

reen afny Says:
November 15, 2011 at 3:34 PM

teater ke... mcm best je..

SM Says:
November 15, 2011 at 3:45 PM

haah. adaptasi daripada karya novelis (allahyarham) favourite aku. hasil info dari LW.

reen afny Says:
November 15, 2011 at 3:49 PM

ooh yeke... start harini tu. kau gi tengok ke?

SM Says:
November 15, 2011 at 3:50 PM

hari ni aku tengok poster je. kalau cukup kudrat, aku tengok la betul-betul. apasal, ada bran? dekat je dengan tempat kerja kau tu. bawak la kereta bau kedai. bila lagi kan...

reen afny Says:
November 15, 2011 at 3:57 PM

perli lagi... haha dekat ke?? tak tahu la kat mana tu.
(padahal da duduk kl dekat 22tahun)

SM Says:
November 15, 2011 at 3:59 PM

search guna google map je. kalau kau hantu gadjet, mesti kau ada gps. ohya, dalam myvi lagi best kan dah ada built-in gps. ikut je.

aku tolong promote je ha...

reen afny Says:
November 15, 2011 at 4:02 PM

ada ke?? tu 1.5 la.. aku punya 1.3 je. takde kot. tak godek2 lak. haha
ooh yeke.. promote2 dekat fuckbook. haha

SM Says:
November 15, 2011 at 4:16 PM

1.3 pun tetap dasat sebab nama pun `lagi best'.

fuckbook dah makin fucking bullshit sekarang...

reen afny Says:
November 15, 2011 at 4:26 PM

yeah! myvi baru lagi best tapi tak best. haha

haa twu xpe... makin bosan doii. aku on fesbuk pun sebap nak chat dgn member2 je.

SM Says:
November 15, 2011 at 4:36 PM

aww... fuck! (aku tak perlu minta izin mencarut dalam blog sendiri, begitu juga sesiapa pun dibenarkan mencarut disini, tetapi kata makian yang menjatuhkan maruah individu tertentu adalah dilarang sama sekali walau pun kereta anda mempunyai sistem navigasi penentududukan global).

reen afny Says:
November 15, 2011 at 4:47 PM

hamboiiiii perli aku lagi tu... hahaha bole eh maen mencarut2 kat sini? macam best je... tapi..

tapi...


tapi...


malussss... hahahaha