12.12.12

| Friday, November 11, 2011 | |
TAHUN
DEPAN
PUN
ORANG
SIBUK
PASAL
ANGKA
LAGI
KE?
(MACAM PUNDEK!)

23 comments:

NenetPenne (NP) Says:
November 11, 2011 at 12:15 PM

apsal marah2 ni... pagi ni tak minum teh tarik ker?

SM Says:
November 11, 2011 at 12:22 PM

tak marah, TAPI...
eh, apa pentingnya tarikh yang bernombor cantik. kalau anniversary, tarikh lahir anak atau nombor telefon bini pun kadang-kadang terlupa (atau buat-buat lupa)? takkan semua tu pun nak buat nombor cantik jugak baru ingat kot.

Fara Says:
November 11, 2011 at 2:52 PM

Suka ati dioranglah...ko nie, psl no. pun nak emo!

SM Says:
November 11, 2011 at 3:02 PM

MF: ala, kau pun emo jugak. aku bukan emo pasal nombor, tapi pasal orang-orang yang emo dengan nombor. ada beza tu. tarikh kahwin nak cantik, tapi tarikh penting dalam hidup buat-buat tak peduli pulak.

NenetPenne (NP) Says:
November 11, 2011 at 3:06 PM

geleng2 kepala tengok SM

SM Says:
November 11, 2011 at 3:12 PM

NP: kalau tengok betul-betul, confirm kau tepuk dahi sambil jerit histeria "Ya Allah, hensemnya mamat ni!"

Penoreh Getah Says:
November 11, 2011 at 3:39 PM

datang melawat....

tk amek tau pun psl tarikh tu...

NenetPenne (NP) Says:
November 11, 2011 at 3:54 PM

@SM
buktikan kehenseman kalau keluar dgn aku dan LW...ada brani???

tapi aku tau, kau tak berani punya.. simpanlah hensem kau tu SM...muahahaaaa

SM Says:
November 11, 2011 at 4:13 PM

PG: boleh...

NP: cakap banyak pulak, tiket search dah dapat?

NenetPenne (NP) Says:
November 11, 2011 at 4:17 PM

@SM
kau tak kasi duit, mana nak dapat tiket search tu...hiksss...
kau tanya LW..dia ramai kenalan...

SM Says:
November 11, 2011 at 4:23 PM

aku harapkan korang dapatkan tiket free, baru boleh harapkan aku tunjuk muka atas stage (eh?).

NenetPenne (NP) Says:
November 11, 2011 at 4:49 PM

@SM
aku harapkan kau yang dapatkan tiket free..kau kan ala2 jason..mesti dapat tiket free punya....

SM Says:
November 11, 2011 at 5:42 PM

diorang tau aku jason celup la. nanti kau `bitau' LW, mintak tiga tiket free...

Lady Windsor Says:
November 11, 2011 at 6:27 PM

...sapa kata aku banyak kenalan woii..hahaha...yang penting aku nak pau sapa-sapa yg baik hati ni beli teket untuk aku

SM..aku dan NP tunggu ni nak tengok muka legend ko masa konsert ni...ada beran???

eh sorry..masuk baris..aku tak kesah pasal angka...yg penting aku ingat no akaun dunia dan akhirat...

SM Says:
November 11, 2011 at 6:33 PM

LW:

pada aku, nombor yang mesti aku ingat: tarikh anniversary, expired date road tax moto/kereta/lesen, nombor balai polis kat rumah, tarikh lahir anak dan nombor pin aku. apa guna kalau ada nombor cantik, tapi tak pernah hargai apa yang ada sebalik nombor-nombor tu.

keluar baris: kan aku dah kata, kalau ada tiket, apa ada hal. nanti aku datang pakai kilt.

auntie nenet Says:
November 11, 2011 at 10:11 PM

hahaha biasa la tu. dorang nk try beli nombor ekor! haha

SM Says:
November 11, 2011 at 11:45 PM

ada jugak mamat ofis bagitau, hari ni kedai ekor penuh. ada `mari' kot...

auntie nenet Says:
November 11, 2011 at 11:48 PM

hahaha patut la pun sibuk dgn 111111

Lady Windsor Says:
November 12, 2011 at 12:05 AM

Pakai kilt? Ko ada beran? Tak bleh! Tak bleh! Nanti ramai plak yg teruja, karang kesian bini ko...

SM Says:
November 12, 2011 at 12:07 AM

adele aku yang suggest.

Lady Windsor Says:
November 12, 2011 at 1:04 AM

Owh ok, kalu Adele yg suggest aku no comment!

SM Says:
November 12, 2011 at 1:13 AM

hah, dengar adele terus menikus ya!

Lady Windsor Says:
November 12, 2011 at 2:14 AM

Menikus? Mana ada tikus sini beb!