transition lense

| Saturday, October 29, 2011 | |
Mak : Eh, tadi kata ambik spek baru yang boleh tukar-tukar jadi gelap tu, mana?
Aku : Tak jadi ar, dia silap pasang, makin blur ada la.
Mak : Macam tu baik pasang kat JB sana.
Aku : Bukan masalah bikin kat mana, tapi masalahnya yang buat tu manusia. Tak heran la kalau buat silap. Dah nama pun manusia...
Mak : Ohh...
Aku : (Tengok Indiana Jones)...



(macam ni la lebih kurang muka aku petang esok)

19 comments:

Lady Windsor Says:
October 29, 2011 at 1:41 AM

Kah!kah!kah! beb...aku baru nak cakap terima kasih sebab buat entry pasal balak aku (jason tu...hahaha) tapi bila baca statement kecik kat bawah gambar tu...hmm...aku tukar kepada errr cantik ray ban tu...berapa ratus rega?

SM Says:
October 29, 2011 at 1:45 AM

harga aku takut nak sebut, ranap jugak duit part time aku bulan lepas. cinabeng! ray ban punya pasal...

Lady Windsor Says:
October 29, 2011 at 2:19 AM

hahaha..aku dah agak...tak pe beb, alah membeli menang memakai...lagi mahal harga ray ban tu..lagi mirip muka ko macam telly savalas..

SM Says:
October 29, 2011 at 2:35 AM

tapi yang buat rupa paras amoi tu berubah jadi ungka bila dia kata dah tersilap pasang lense, angle tak betul. hangin aku dengar.

Lady Windsor Says:
October 29, 2011 at 2:48 AM

habis tu ko tak hamput dia ke? bayar mahal-mahal tapi lense pun x betul pasang apa ke jadahnya dia caj ko mahal..kalau aku, aku tunggu sampai dia betulkan..

Lady Windsor Says:
October 29, 2011 at 2:49 AM

habis tu ko tak hamput dia ke? bayar mahal-mahal tapi lense pun x betul pasang apa ke jadahnya dia caj ko mahal..kalau aku, aku tunggu sampai dia betulkan..

SM Says:
October 29, 2011 at 2:51 AM

dia janji petang esok siap, kalau problem lagi memang nak kena timang tinggi-tinggi amoi tu.

Lady Windsor Says:
October 29, 2011 at 3:10 AM

wah timang tinggi tinggi, dia lah yang best..orang debik la beb!

SM Says:
October 29, 2011 at 3:16 AM

aku punya timang time marah dengan time tak marah jauh beza beb. yang ni timang marah.

Lady Windsor Says:
October 29, 2011 at 3:36 AM

Setahu aku kalau marah x pernahnya ada org boleh timang kecuali terajang ada le...

SM Says:
October 29, 2011 at 3:39 AM

timang tinggi-tinggi sampai siling shopping complex!

Fara Says:
October 29, 2011 at 3:53 PM

Ceh, siap mention RAY BAN okeh! Wakakakakak!

SM Says:
October 30, 2011 at 10:03 PM

time ni la nak berlagak. esok bila tuhan dah tarik balik nikmat, baru la duduk tepi diam2.

Lady Windsor Says:
October 31, 2011 at 9:06 AM

berlagak sementara masih boleh kan...tak pe aku izinkan ko berlagak dengan meniru gaya balak aku, jason tu...kah!kah!kah!

auntie nenet Says:
October 31, 2011 at 4:33 PM

ceh! PERAH SANTAN BETOL!! hahahaha

SM Says:
October 31, 2011 at 10:54 PM

LW: nak teruskan legasi atas bumi sebagai makhluk yang kebal ego, aku perlu berlagak dengan sisa kelebihan yang ada.
AN: botak itu kacak, lebih2 lagi pakai spek mahal. hahaha..!

Lady Windsor Says:
November 1, 2011 at 12:28 AM

kebal ego? mwahahaha...kereta kebal ego ada eh?

NenetPenne (NP) Says:
November 4, 2011 at 4:16 PM

mcm spek i jer... tapi i bukan RAYBAN laaa
MICHAEL KORS gituh...

SM Says:
November 4, 2011 at 6:37 PM

LW: kebal dan tebal macam babat.
NP: aku pakai spek sebab rabun la. tapi tengok frame raybeng macam cara je, tu yang angkat terus...