get lost > send

| Wednesday, October 12, 2011 | |
RM0. Dptkan berita-berita hangat & tekini spt Intim, Pelik, MLP, Mangga & HarianMetro. Dail *100# >Content >Berita

...kalau la ada function reply untuk sms ni, dah lama aku hantar `get lost'!

16 comments:

Lady Windsor Says:
October 12, 2011 at 2:41 PM

Beb, get lost tu bunyi macam manja sangat..aku kalau ada butang reply, aku nak kata pu$@¥£%#k, c&$@#I dan la£¥%#at terus...biar depa tak mau anta dah..

SM Says:
October 12, 2011 at 2:49 PM

boleh je kau nak buat macam tu, tapi nak reply tu jangan `sencored'kan perkataan. sebab diorang ni jenis tak reti bahasa.

NenetPenne (NP) Says:
October 12, 2011 at 2:50 PM

tak boleh reply ke?

ya Allah makcik cleaner ni tak renti2 bercakap..bosan lah!!!! adoiiii laaa ..peramah tak bertempat laa pulak...

Lady Windsor Says:
October 12, 2011 at 3:02 PM

NP, cer maki sket makcik tu...sure dia terus keluar...

SM, kalau betul reply aku langsung x akan sensor...kat sini kena hormat sket walopon kenkadang trlepas gak...

NenetPenne (NP) Says:
October 12, 2011 at 3:23 PM

@LW
tak nak lah maki dia...orang tua kan...mak sabar jer lah... *tangan didada, mata ke atas*

walaupun tahap kesabaran dah lepas ubun2 kepala..

SM Says:
October 12, 2011 at 4:09 PM

NP: apa kata kau bagi makcik ni RM2, suruh dia belikan cendol tapai kat seremban. comfirm kau akan tenang untuk petang ni.

LW: hahaa, ini blog yang dibenarkan memaki dalam keadaan terkawal. macam orang berbaris jugak, sekuat mana pun hentakan kaki tu, tetap tak keluar baris.

Lady Windsor Says:
October 12, 2011 at 4:27 PM

Wooo jauhnya makcik tu kena p beli cendol tapai...maunya tumpo makcik tu...

Weii SM aku da letih ni berbaris, dah terosteoporosis kronik aarrr...kih!kih!kih!

SM Says:
October 12, 2011 at 4:29 PM

aku cuma bagi cadangan je kat NP daripada gangguan makcik peramah tu.

kau kena sabar...

NenetPenne (NP) Says:
October 13, 2011 at 10:25 AM

ok LW, satu lagi perhentian yang bakal SM bawak kita minum, cendol tapai kat seremban...

ok catit yer...

Lady Windsor Says:
October 13, 2011 at 1:05 PM

NP: ok..senarai hentian dah panjang ni....SM esok kalau ko x bawa kamiorang ke tempat2 tu...siap ko..

SM Says:
October 14, 2011 at 10:48 AM

NP, LW & aku: berat kepala memikir, berat lagi bahu nak pikul korang...

Lady Windsor Says:
October 14, 2011 at 12:02 PM

eh apalak pikul, kami orang ada kaki bleh jalan sendrik apa...ookeh tak mo bawak x pe...kan NP...kita p sendiri...:(

NenetPenne (NP) Says:
October 14, 2011 at 3:07 PM

@LW
ha ah apa pulak si SM tu berat nak pikul kita..kami ada kaki laaa..ha haha...

tak pelah LW, dia takut nak keluar dgn kita..takut tergoda..auwwww....

SM Says:
October 14, 2011 at 4:21 PM

auummm...! (jari lentik ke langit)

Lady Windsor Says:
October 14, 2011 at 7:43 PM

NP: i tau banyak benda dia takut dengan kita...sebab tu dia mengelak je nak bawa kita tour JB..tak pe!

SM Says:
October 14, 2011 at 11:51 PM

sebab korang ni agak horror, sukar dikawal dan suka keluar pembaris... hahahaa...!