Fuckchester United

| Monday, October 24, 2011 | |
Kepuasan yang tiada taranya bila gua baca status member gua kat fuckbook, budak-budak Fergie kena bedal 6-1! Manyak syok ma... Lagi syok daripada beronani sambil menatap tubuh Megan Fox, salah satu komen bikin panas kat status dia. Hahahahaa...!

19 comments:

Lady Windsor Says:
October 24, 2011 at 7:11 AM

semalam aku terputus hubungan dengan dunia luar..Virus V menyerang dengan hebat!

SM Says:
October 24, 2011 at 7:30 AM

oh, patut la...

Fara Says:
October 24, 2011 at 9:24 AM

Aku pelik dgn org Msia yg beria mengejek (pihak yg tak menyokong) dan menafikan bermatian (pihak yg menyokong) kelab yg dtgnya dr negara yg rata-rata mengamalkan fahaman rasis baik bangsa (lelebih org asia) dan agama.

Rileks lah! Cuba sedar diri sket!

SM Says:
October 24, 2011 at 10:07 AM

MF: aku baru dengar kisah benar tadi. ada fanatik MU yang meleleh air mata bila kena sebat 6 biji. ceh!!! aku suka menganjing orang fanatik yang buta ni.

Fara Says:
October 24, 2011 at 11:02 AM

Hahahahaha! Menangis? Aku tak suka nak menganjing org tp tlglah sedar diri sket. Toksah nak membodohkan diri sendiri.

Aku menangis bila Msia kalah dgn Spore aritu. Adakah aku fanatik?

Tapi aku gelak guling smpi ke hari nie bila ada sorang player Msia menakik kaki referee smpi tergolek guling referee tu ms game vs Jepun.

SM Says:
October 24, 2011 at 11:16 AM

menganjing fanatik buta ada nikmat yang tersendiri, sebab bukan selalu dapat peluang ni. inilah dunia bolasepak lelaki (diulangi, bolasepak lelaki) yang sebenar.

Lady Windsor Says:
October 24, 2011 at 2:34 PM

wahh aku salute wanita yg boleh bercakap pasal boleasepak lelaki ini..

SM Says:
October 24, 2011 at 2:37 PM

bolasepak tetap sama walau siapa pun yang mainkan, tapi pandangan (sebahagian besar) wanita tentang permainan ni tak sama dengan (sebahagian besar) lelaki. aku juga hormati wanita yang memandang bolasepak lebih daripada sekadar melihat susuk tubuh buldozer rooney atau kecomelan messi atas padang.

Fara Says:
October 24, 2011 at 3:12 PM

Ek eleh. Apasal ko nak alert bolasepak lelaki?

Klu ko nak kata perempuan kebanyakan bimbo bila cite bab bola, ko silaplah sbb klu nak kata bimbo...lelaki dgn perempuan sama2 je balance....

Aku rs, bodohlah kalau mengejek fan club yg kalah. Mcm hape je.

Ko klu cite bab gender, tak de unsur2 diskriminasi...ley tak?

Ko igt, aku hdp sgt nak tgk susuk badan rooney yg kepala botak tu ke?
Hello! Aku tak lapa badan ketak 6 tuy lah!

>=p

SM Says:
October 24, 2011 at 3:19 PM

rilek beb, tak perlu emosi berlebihan terutama sekali perkara yang langsung takde kaitan dengan periuk nasi kita. dan aku langsung tak terfikir nak bersikap diskriminasi bila bercakap pasal gender. tapi ini kenyataan yang memang diakui kebanyakan perempuan sendiri. tak gitu? aku tau kau tak pernah meneliti susuk tubuh rooney atau muka comel messi, tapi lain pulak kebanyakan perempuan yang aku jumpa. rata-rata akan memuji betapa comelnya messi pada dinding fuckbook, myspace atau friendster mereka hingga ada yang berangan nak duduk atas riba player ni! aku tak pernah lagi jumpa mereka yang memuji permainan sesebuah pasukan dari sudut teknikal. tak gitu jugak?

Fara Says:
October 24, 2011 at 3:39 PM

Aku taklah emosi smpi naik merah bijik mata aku.

Perempuan bimbo aje yg suke menayang gedik mcm tu. Eh, tapi bukan lelaki suke ke dgn perempuan bimbo mcm nie? Setau aku, kebanyakan kwn lelaki aku...taste diorang mst kat perempuan yg mcm nie. Hiks~

Tak seme perempuan tgk bola sebab nak tgk ketak perut footballer. Salah sorangnye, aku. Cehh! Terhina aku rs!

Err, aku pun taklah tau 100% psl teknikal game pun (klu aku tau 100%, baik aku g cri mkn jdk presenter ESPN je). Kan?

SM Says:
October 24, 2011 at 4:06 PM

hahahahaa...!

choy...! aku geli tengok perempuan gedik macam tu beb!

ok, aku keluarkan kau dari senarai perempuan macam tu secara total.

sekurang-kurangnya kalau suka tengok bola pun, mesti la kena tau formasi semasa atau pun apa tu offside.

tak gitu?

Fara Says:
October 24, 2011 at 4:34 PM

Gitu-gitu...

Ko tak minat ke? Mcm pelik je aku rs. Hahahaha!

SM Says:
October 24, 2011 at 4:41 PM

haramjadah apa aku nak minat, lagi geli+rimas ada la!

nak minat tu biar betul2, bukan macam babi buta. tak kira la gender apa pun, biar minat dengan cara yang smart. tak berlagak pandai bila team `kesayangan menang' atau menangis bila kalah. yang penting respek orang lain. baru la aku respek dan tak nganjing kaw-kaw lagi. (peace no war)

Lady Windsor Says:
October 25, 2011 at 7:49 PM

Apa2 pun aku suka tengok game ganas...macam rugby..whooaa ganas!! Time depa bergasak2 tu aku rasa release habis...hilang segala tension aku dan sukan rugby ni brotherhood dia lebih excellent dr football...cer korang cek mana Ada penyokong rugby bergaduh..tak de kan?

SM Says:
October 25, 2011 at 9:28 PM

football (atau soccer di negara bapuk) ni sukan no. 1 dunia dan punyai peminat fanatik yang lebih ramai. jadi kes keganasan bolasepak lebih banyak daripada sukan lain seperti karom atau congkak.

Lady Windsor Says:
October 25, 2011 at 10:57 PM

beb apa ke hal ko bandingkan outdoor game dengan indoor game tu...

SM Says:
October 26, 2011 at 1:17 AM

suka hati aku, aku punya komen. abis tu, acara apa? ranang? gimrama? ratu cantik? (apasal semua acara ni ada duyung berbogel; lelaki tipikal ke aku?)

Lady Windsor Says:
October 27, 2011 at 7:41 AM

ntah le ko neh...ok la, aku nak p tengok orang bergasak...babai!