The best day.

| Friday, September 23, 2011 | |
6:40 pm, 23 September 2011. "Hari Jumaat is not the best day." Kata Datuk Abu Hassan bila ditanya oleh dj Bernama Radio tentang kesesakan jalan yang dia tempuhi sebelum sampai ke konti. Hmm, mungkin dia cuma bergurau dan aku harap aku salah dengar. Tolong betulkan kalau aku salah.

13 comments:

Lady Windsor Says:
September 24, 2011 at 9:05 PM

hari jumaat aku hari tu ok jer...maybe sebab aku kuar rumah lepas org lain sumer dah masuk opis dan aku balik rumah lepas sumer orang dah sampai rumah..tak boleh tahan le dengan jem..naik gila!

SM Says:
September 25, 2011 at 8:12 PM

tapi malangnya, hari jumaat itu yang disalahkan seperti kata orang besar kat atas.

Lady Windsor Says:
September 25, 2011 at 8:14 PM

Aku yakin org besar itu terlepas cakap...kalau tak dia x akan kata begitu...kerana setiap tutur katanya adalah sentiasa di rujuk.

SM Says:
September 25, 2011 at 9:50 PM

aku pun harap macam tu, atau pun aku salah dengar. jumaat tu tak salah, tapi yang salahnya perancangan kita ni, seringkali gagal menepati jangkaan.

Lady Windsor Says:
September 25, 2011 at 11:48 PM

sebab tu aku suka kuar kerja betul2 lepas subuh..jalan x dak jem, udara segar, otak pun fresh lagi..sama macam kalu ko datang opis lambat, jangan buat alasan jem, kalau aku jadi bos, aku akan kata datang awal elak jem..boleh ejas masa, sendiri mau ingat! Kan..lepas tu sure staff aku bengang gila dengan aku kan...haha..

SM Says:
September 25, 2011 at 11:58 PM

mujur aku bukan bos, tak perlu pening fikir pasal timing staf ni. langkah selamat, aku naik kuda hitam...

Lady Windsor Says:
September 26, 2011 at 12:12 AM

kat opis...dia orang x pernah komplen attendance aku..excellent..haha..tapi ada pulak sore dengkis...aku balik lambat pun depa susah hati...sigh!

SM Says:
September 26, 2011 at 12:20 AM

biasa la dah nama dengki. dengki yang disalurkan ke tempat yang tak sepatutnya.

Lady Windsor Says:
September 26, 2011 at 12:48 AM

walhal aku x claim pun...kan...manusia...

SM Says:
September 26, 2011 at 1:01 AM

claim dengan tuhan, akan dibayar dalam bentuk bukan matawang... abis cerita, tak pening kepala.

Lady Windsor Says:
September 26, 2011 at 1:09 AM

Ya..betul tu..claim dengan DIA...lagi senang...

SM Says:
September 26, 2011 at 1:20 AM

bayaran tunai atau ansuran, secara terus atau melalui perantara...

Lady Windsor Says:
September 26, 2011 at 5:32 AM

Tak kisah mana2 kaedah pun.