seketika

| Sunday, August 28, 2011 | |

di luar lingkungan radar

23 comments:

Lady Windsor Says:
August 28, 2011 at 9:35 AM

hey buddy..walaopun di luar radius radar, make sure ko on a track and jaga line...drive safely..apa-apa hal roger eh...feel raya aku belum mari la beb! hahaha...

NP Says:
September 3, 2011 at 2:08 AM

SOS Digi, meksis laaa wey...

SynicalMind Says:
September 3, 2011 at 6:00 PM

LW: walau atas jalan, tetap berbaris dengan terkawal.
NP: promote!

Lady Windsor Says:
September 3, 2011 at 7:11 PM

aku tahu...ko memang komando yg bagus...hahahah...sebab tu sentiasa dalam baris...

SynicalMind Says:
September 3, 2011 at 10:33 PM

harap kau dapat bezakan antara komando dengan komodo, tak macam kawan aku dulu tak tau beza aantara `peng you' dengan `penguin'. jadi aku ni yang mana satu, komando atau komodo?

Lady Windsor Says:
September 3, 2011 at 11:17 PM

Hahaha...semalam lagi aku dah mimpi..ko bukan Komodo..sekali lagi aku ulang..ko bukan komodo...

SynicalMind Says:
September 3, 2011 at 11:27 PM

alhamdulillah... hahaa...! jadi, kita `peng you'? bukan penguin.

Lady Windsor Says:
September 3, 2011 at 11:40 PM

Jadi mimpi aku tu betul lah ek...? Apakah....hahahaha!

SynicalMind Says:
September 3, 2011 at 11:42 PM

bukan, aku lebih kacak daripada komando (atau komodo).

Lady Windsor Says:
September 3, 2011 at 11:57 PM

Okeh malam ni aku Akan mimpi lagi untuk melihat Komodo kacak...sampai aku dapat...haha!

SynicalMind Says:
September 4, 2011 at 12:01 AM

sudah, kau takkan dapat punya lla. hahaa... kecuali drakula yang kau tunggu selama ni je kot.

Lady Windsor Says:
September 4, 2011 at 12:07 AM

Tak pe...nanti aku roger drakula aku supaya check...haha...aku musti usahakan...

SynicalMind Says:
September 4, 2011 at 12:12 AM

semua orang (dan bukan orang) takkan dapat tau.

Lady Windsor Says:
September 4, 2011 at 12:15 AM

Aku musti tahu...cepat atau lambat jer...

SynicalMind Says:
September 4, 2011 at 12:21 AM

terpulang pada drakula kau je...

Lady Windsor Says:
September 4, 2011 at 12:25 AM

Aku Akan Roger semua suku sakat aku..makcik pon, pakcik jem, auntie poc dan uncle Lang supaya browse...vaszzzz!

SynicalMind Says:
September 4, 2011 at 12:26 AM

all the best! semoga gagal.

Lady Windsor Says:
September 4, 2011 at 12:37 AM

Tongue emoticon...I am lucky!

NP Says:
September 4, 2011 at 2:46 AM

kemain laju u all berborak kat sini yer...

kodomo lion... yang tengah i fikirkan sekarang ni....

Lady Windsor Says:
September 4, 2011 at 2:59 AM

NP: SM dah masuk zone vampire..terus x tdo malam dah, layan borak...hahaha..

SynicalMind Says:
September 4, 2011 at 3:12 AM

si NP dah datang, abis! baik aku blah... hahaha!

NP Says:
September 5, 2011 at 10:36 AM

ooo
SM apsal??? apsal nak blah??? :P

SynicalMind Says:
September 5, 2011 at 10:51 AM

hahaa... sebab ada seorang non-amoi yang bakal bergaya dengan kebaya amoi.