rare (2)

| Wednesday, August 24, 2011 | |
nazir, lu memang otai la... macamana benda ni lu boleh sembunyi dalam kotak je. bak mai gua kasi sedut masuk dalam kotak sanyo gua ni...

gila, terangkat siak gua dengar lagu dalam kaset ni. sound quality memang hancur, sebab barang dah nak masuk antik, head gua pun dah kotor sebab lama tak sumbat kaset, tapi itu la yang gua suka.

nak pulak kena time petang-petang hujan macam ni sambil layan kerja. perghh...! memang cara abis!!!

26 comments:

Mommy Fara Says:
August 24, 2011 at 3:31 PM

Hah? Kotak Sanyo ley pasang kaset g ke?

Dasat!

NenekPenne Says:
August 24, 2011 at 3:39 PM

antiq

Lady Windsor Says:
August 24, 2011 at 3:45 PM

Perghh! Rare abes...

SynicalMind Says:
August 24, 2011 at 3:56 PM

MF: ni kotak sanyo umur 20 tahun dulu la.
NP: ada piring hitam lagu ni?
LW: tapi bunyi hancur!

Lady Windsor Says:
August 24, 2011 at 8:16 PM

lagu kancing suasa ada?

SynicalMind Says:
August 25, 2011 at 12:12 AM

eh, lagu wajib tu...

Lady Windsor Says:
August 25, 2011 at 12:22 AM

kan...aku cam biasa...suka 1 lagu jer..lenlain aku x peduli!

SynicalMind Says:
August 25, 2011 at 12:35 AM

hahaa... dengar dari kaset ni rasa macam dah balik 20 tahun dulu pulak. zaman rakaman digital yang kita tak terfikir lagi, semua masih dalam bentuk magnetik.

Lady Windsor Says:
August 25, 2011 at 12:39 AM

antik gila kaset tu...warna putih lagi...

SynicalMind Says:
August 25, 2011 at 12:51 AM

kat side B macam ada sisa telur lipas!

Lady Windsor Says:
August 25, 2011 at 6:57 AM

tapi ko masih boleh menghayatinya kan..kira bagus dah tu..

SynicalMind Says:
August 25, 2011 at 8:00 AM

dia punya bingit berdesing sama balance dengan original sound. telinga kanan dengar yang original, telinga kiri aku tutup untuk menapis bunyi luaran tu.

Lady Windsor Says:
August 25, 2011 at 8:19 AM

hahahah..hebat.. musti terangkat!

SynicalMind Says:
August 25, 2011 at 8:21 AM

lama-lama jadi bingit pulak, sebab tu aku beralih semula ke `nyala api dalam hujan'...

Lady Windsor Says:
August 25, 2011 at 8:45 AM

apa-apa je lah, janji ada feel..

NenekPenne Says:
August 25, 2011 at 9:50 AM

sorry i tak dengar lagu2 dia...
tapi masa uitm dulu ada sorang member suka nyanyi lagu kancing suasa dengan suara yang sengaja dibuat2 mcm zaman dulu2... kelakar...

SynicalMind Says:
August 25, 2011 at 10:23 AM

dengar sambil pejam mata seolah-olah kita berada dalam zaman tu....

Lady Windsor Says:
August 25, 2011 at 10:36 AM

berangan kan! syiok...hihi

SynicalMind Says:
August 25, 2011 at 10:39 AM

sambil hisap rokok. eh silap, sambil hirup kopi o pekat!

Lady Windsor Says:
August 25, 2011 at 10:50 AM

kopi cap apa eh? aku cuma minum kopi cap keta yg hanya dijual di sebuah kedai runcit lama di sebuah pekan bernama BS...

SynicalMind Says:
August 25, 2011 at 11:24 AM

LW: kopi timbang kilo kat kedai benggali. sedap tu beb.

NenekPenne Says:
August 25, 2011 at 11:37 AM

ha ha ha..
ada orang keluar baris....

SynicalMind Says:
August 25, 2011 at 12:21 PM

LW: kopi timbang tu pun kira barang rare jugak (keluar baris secara terkawal)

Lady Windsor Says:
August 25, 2011 at 5:57 PM

SM: tambah rare sebab kopi timbang tu dibungkus dengan sokkabar lama...pergh..bila kacau..aromanya semerbak wa cakap lu...

NP: SM masih nak kaber line tu...hak!hak!hak!

SynicalMind Says:
August 26, 2011 at 2:08 AM

hidupku sangat rare sebab dikelilingi kawan yang jugak rare...

Lady Windsor Says:
August 26, 2011 at 7:08 AM

sangat rare ya...? hmm mungkin ya kot...