adele, another love for me...

| Sunday, August 14, 2011 | |

you are really something to me...



kiss me with your love, touch me with your voice...

9 comments:

Lady Windsor Says:
August 14, 2011 at 2:15 AM

arghhh...aku tak payah beli cd le gini...ngee!

SynicalMind Says:
August 14, 2011 at 2:23 AM

...aku dah beli dua-dua album dia, then convert mp3. sayang punya pasal, aku sanggup. yang video ni aku download je. maafkan aku adele...

Lady Windsor Says:
August 14, 2011 at 2:27 AM

memang aku dah masuk dalam bajet nak beli album dia..dalam mp3 aku belum donload..tapi donload from youtube aku sebenarnya tak fasih nak buat..buta IT sket...haha

SynicalMind Says:
August 14, 2011 at 2:28 AM

kalau orang lain, aku download je mp3. tapi, tidak untuk buah hati aku yang satu ni. hahahaa....!

Lady Windsor Says:
August 14, 2011 at 2:37 AM

ko memang...makan, adele...tdo, adele...apa lagi ko nak buat dengan adele...hahaha

SynicalMind Says:
August 14, 2011 at 2:40 AM

hahahaaa...! biasa la, aku dah dipandu gila oleh si adele ni.

Lady Windsor Says:
August 14, 2011 at 2:56 AM

tau!..njoy beb...penyanyi yg boleh pandu aku gila adalah beatles...semua yg klasik2 macam engelbert humperdinck, kenny rogers...

SynicalMind Says:
August 14, 2011 at 9:35 AM

beatles, freaking crazy bunch of guys (hey jude still playing in my mind until these days)! dire straits, wham pun ok...

Lady Windsor Says:
August 14, 2011 at 12:25 PM

..I'm always yesterday....