awek gua pandai nyanyi...!

| Thursday, July 28, 2011 | |

dah tiga minggu gua dengar suara lu, ulang-ulang dari pagi sampai petang kat ofis, dari malam bawak ke pagi kat rumah, tak jemu la babe... tak sia-sia gua angkat lu jadi awek gua.

3 comments:

Mommy Fara Says:
July 28, 2011 at 1:02 PM

apa tu? x nmpk apa2 la....youtube ke? cube bg tau nama artis pe? kat opis aku, youtube kena block. klu nak view kat blogspot mmg tak dpt.

Kakzakie Says:
July 28, 2011 at 1:57 PM

Kakak kalau penyanyi manalah kenal dik oooiii. Lagilah mat saleh macam nie, langsung tak abik pusing... Cantik ke tu? Tak mahulah...

SynicalMind Says:
July 28, 2011 at 4:33 PM

FARA: adele nama dia.
KAKZAKIE: tak cantik mana, tapi ntah macamana boleh sesat jumpa pulak dia. lagu simple, tapi memang kena. so melodic...!